4803edbdc2bb60fbd65a2ff686662b26

Om jag har funderat på om jag ska starta en blogg… Fram och tillbaka. Som ni ser nu, så har jag bestämt mig för att ta tag i saken!

Jag heter Janni Delér, är 23 år gammal och bor i Stockholm. Men, jag spenderar inte så mycket tid på ett och samma ställe under en längre tid… Min pojkvän som jag träffade för snart två år sedan är proffisionell skidåkare och har ca 300 resdagar om året. Vi båda har kommit fram till att det där som kallas distansförhållande är alldeles för jobbigt! Så jag försöker åka med så ofta det går på alla möjliga äventyr!

Här kommer jag skriva om allt jag gör! Resor till alla möjliga ställen, snöiga som soliga. Jag har även ett stort intresse för kläder och skor samt för träning och hälsosam mat!

Hoppas du vill hänga på mig och mitt liv här! Välkommen! <3

//After spending a lot of time thinking about starting a blog or not, I’ve now decided to finally do it!

My name is Janni Delér, a 23 year old girl from Stockholm, Sweden. But, I’m not spending all of my time in Sthlm… My boyfriend is a professional skiier, so he travels around 300 days a year. We’ve both come to the conclusion that this thing called distance relationship is nothing for us! So, I try to go with him on his different adventures as often as I can!

You will be able to follow me on everything I do! Places I go, snowy both sunny, and you will also get to read about my big interest for fashion! And of course, my passion for health and fitness!

Hope you will enjoy! <3

4 reaktioner på “”

Leave a Reply

Your email address will not be published.