NIKE AIR FORCE

6d22821ff04185a5435ea8ecbb97a73c
0402d356896825f8b79ec513aa52d780
be2c92dc3bc065c38a630867615074a6

Jag har för inte så längesen börjat älska allt som har med sneakers att göra. Tycker det kan vara så snyggt till det mesta. Även fast jag är besatt av höga klackar (haha!) känner jag även nu hur jag börjar bli likadan när det gäller sneakers… Har letat efter de här Nike air forcen hur länge som helst, men har aldrig hittat dem i min storlek. Men nu precis innan Spanien så hittade jag dem äntligen på en hemsida och klickade hem dem direkt! Även om dem har varit lite för varma för att använda här i Spanien så är jag mycket glad för mitt köp! ;-)  <3

//Not so long ago I started to love everything about sneakers. It suits to almost everything in my opinion. Even if Im completely obsessed with high heels (haha!) I’m starting to feel the same about sneakers… I’ve been looking for these Nike air force for quite some time, but never found my size. But, right before I went to Spain I found them on a website and ordered them straight away! Even if they are waay to hot to use down here in Spain, I’m super happy that I finally got them! ;-)  <3

2 reaktioner på “NIKE AIR FORCE”

  • Kasseyy Sk says:

    Clefs, and more importantly, ycdascour personal experienceMindfully using our emotions as s data about osd c s ur inner state https://testmyspeed.onl/

  • Azhar says:

    Hej Janni, jag är också en stor fan av sneakers! Det är fantastiskt hur de kan vara både bekväma och stiliga på samma gång. Grattis till ditt nya par Nike Air Force, de är verkligen klassiker. Hoppas du får många tillfällen att bära dem när du kommer tillbaka från Spanien. Fortsätt att dela dina modeäventyr! https://speedtestcopel.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.