SWEATER

2a2dfd8f7e2ed94ea574784c4642e511
84c5f86adb64c61e649dc6c7dd704b8c
db186e94deb4ff8a1add8a1b1f05777f

 

Sweater from Pull&Bear

Oj vilken lång dag det blev! Nu är det dags för mig att ta tag i mitt lilla hem. Började packa upp men fick för mig att göra massa annat för att slippa det (t.ex. fota). ;-) Shoppade faktiskt en hel del i Spanien, det är nästan bara där jag verkligen går och shoppar. Älskar deras butiker! Hittade den här blåa tröjan bland annat, och är helt kär i färgen!! Tror jag kommer ha mycket användning för den nu när det börjar bli kallare. Kan visa resten av shoppingen senare. :-) Men nu måste jag packa upp på riktigt!

Hoppas ni haft en fin lördag! Puss <3

//What a long day! Now it’s time for me to clean my apartment. Started to unpack but started doing other stuff instead (like taking these pics). ;-) I did a lot of shopping in Spain, I usually do all of my shopping there because I love most of their stores! Found this amazing blue sweater, which I think will get used a lot now when it’s getting colder. I will show you the rest of the shopping later if you like. :-) Now I really have to unpack haha! Hope you had a nice saturday! Kisses <3

1 reaktion på “SWEATER”

  • jonmstd says:

    and more importantly, your personal experienceMindfully using our emotions as data about our inner state and knowing when it’s better to de-escalate by taking a tim https://kodi.software/ e out are great tools. Appreciate you reading and sharing your story, since I can certainly relate and I think others can too

Leave a Reply

Your email address will not be published.