REUNION

1462507ab0b75c2f5cfd81e3116a6fed
c26d698bbcc2314c29815754a1c412f1

 

First stop, lunch at Momo’s with my girls!

ÅH vad underbart att vara tillbaka, och så otroligt kul att få hänga med mina tjejer igen! Vi hängde lite för länge så ska iväg på middag nu (egentligen 5 minuter sen men kände att jag måste säga hej till er). ;-) Vi åt såklart lunch på Momo’s, har suktat efter den där kycklingwrapen så många år nu… Puss på er, ha en fin kväll så hörs vi imorgon! <3

//OH how amazing it is to be back, and so crazy fun to see my girls again! We had too much fun so I’m late for dinner now and have to run, just needed to say hi to you guys first. ;-) Of course we had lunch at Momo’s, have been craving that chicken wrap for so many years now… Hugs babes, have a great night and I’ll talk to you tomorrow! <3

1 reaktion på “REUNION”

Leave a Reply

Your email address will not be published.