CÉLINE

57fe4a49f3d933030f2778be9da5a440
c12b7eb675f72114eee36e21e26610f1
2fd95e6b13fe0c4b5c3870946e06b779

My new suede Céline phantom bag, love the color and shape!

God morgon! Här är den, min nya babe! Den är perfekt storlek när man som jag oftast släpar med sig kamera, objektiv och allt för mycket annat. Sen har jag kollat på Céline-väskor alldeles för länge så nu var det dags. ;-) Har lånat Miras några gånger också, så är säker på att den är perfekt. Nu är min väsksamling komplett, haha! Ni ska få se den i en outfit så snart som möjligt. Nu är jag slut efter Xtremefit-passet, ska ta en dusch och packa klart inför Monaco som jag åker till idag. Puss på er! <3

//Good morning! Here it is, my new babe! The perfect size when you like me drag around on a camera, lenses and way too much other stuff. I can’t even remember for how long I’ve been looking at Céline-bags, way too long so now the time had come. ;-) Borrowed Mira’s a couple of times too so I’m sure it’s perfect for me. Now my bag-collection is complete, haha! I’ll show it to you in an outfit as soon as possible. Now I’m so tired after an Xtremefit-workout, will take a quick shower and pack up to Monaco where I go today. Hugs babes! <3

1 reaktion på “CÉLINE”

  • Fredrikke says:

    Hei! Jeg kommer fra Norge, så skriver på norsk håper det går fint:) Vet dette innlegget er ganske gammelt, men jeg lurte bare på hvor du kjøpte vesken? Håper du har mulighet til å svare. Du er en veldig stor inspirasjon!

    Hilsen Fredrikke Leister Jødahl

Leave a Reply

Your email address will not be published.