TRAVEL LOOK

57e0c1392bf6718d1772ced68c1a9426

Ray-Ban glasses/ Zara top/ American Dreams shorts/ Old necklace/ Shoes here!/ Céline bag/ Primark carry on

God morgon från Atlanta! Här kommer en annorlunda outfit-plåtning, med ett plan i bakgrunden. ;-) Det var helt sjukt att flyga, bara vänner i ett helt plan vilket känns superkonstigt. Jag fattar inte riktigt vad man har gjort för det känns som man lever i en liten bubbla just nu haha, men riktigt häftigt iallafall! Idag ska vi åka till till New York, ååh vad jag längtar dit!! Måste bara berätta en story om min rullväska, köpte den på Primark för 3 år sedan när jag flyttade från London och har haft med den på varje resa. Den håller ännu! Puss på er, hörs sen! <3

//Good morning from Atlanta! Here’s a different kind of outfit shoot, with a plane in the background. ;-) It was crazy to fly, just friends in a plane which feels super weird. I don’t really get it yet but it feels like we live in some kind of made up world right now haha, but really an amazing experience! Today we’re going to New York, ooh can’t wait to get there!! Just have to tell you a story about my carry on bag, bought it at Primark about 3 years ago when I moved from London and I’ve used it for every trip. It still holds together! Hugs babes, talk to you later! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.