CRAZY DECISION

324acff8f328347fba58cf1ccc3dd669
  
2357ab0cd13489785e293288053d449c
     
eb45404ca7cadd21979a07f5a350e61f

Had the craziest day on the road with these guys, a 2.30 o clock decision that ended up with a 14 hours drive…

Hej från New York! Vad hände liksom? Det här är nog första gången sen jag började blogga jag inte bloggat på hela dagen men jag ska berätta varför. Vi satt i Atlanta och tog någon drink sent inatt när vi fick för oss att köra istället för att flyga som var planen, Jon drack inte för att ta hand om knät innan all bilkörning så han kunde köra. Otroligt galen resa men SÅ kul, några stopp på vägen där polisen tyckte vi åkte för fort bara men annars en helt galen resa. Det tog hela 14 timmar och nu är vi på hotellet i New York, är rätt slut just nu. Antar att det är det här som kallas Gumball, imorgon flyger vi till Edinburgh. ;-) Ska äta middag och sen får vi se, PUSS på er! <3

//Hello from New York! What happened? This is the first time since I’ve started my blog that I haven’t blogged for a whole day but I’ll tell you why. Late last night we had a drink in Atlanta when we started talking about driving straight away instead of flying that was the plan, Jon didn’t drink since he wanted to take care about his leg before all the driving so he could drive. We packed our bags in 2 min and started driving. An incredible trip and SO fun, a few stops on the way when the police thought we were going a bit too fast but otherwise a great trip. It took 14 hours and now we’re at the hotel in New York, pretty tired right now. Guess this is what they call Gumball, tomorrow we’re flying to Edinburgh. ;-) Will have some dinner and then we’ll see, HUGS babes! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.