MARKET

c401bb10bbf78e4aaa57bad01437875f
f15364d70d507732adb35d100627632e

Found a summer necklace at the market today.

Gick en sväng på marknaden idag, hittade inte så mycket men när vi nästan gått igenom allt såg jag det här halsbandet och slog till. Kan tänka mig att det kan vara fint att piffa upp en vit eller svart t-shirt med, billigt var det också. ;-) Älskar marknader! Nu har vi legat ute och solat, jag har verkligen tappat det helt. Orkar 20 minuter sen får jag panik haha! Håller mig inne en stund istället. Puss och kram, hoppas ni har en fin lördag! <3

//Went to the market today, didn’t find that much but when we almost walked through it all I saw this necklace and bought it. I will use it with a white or black t-shirt to spice it up a bit, it was super cheap too. ;-) Love markets! Been out in the sun and tanned, I can’t do it any more. I can tan for about 20 min and after that I almost panic haha! Will stay in the shade for a while instead. Kisses and hugs, hope you guys have a great saturday! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.