PARTY AND DRINKS

9376fab4e07abe92a0773033aee86b88

Lots of party and drinks, but it’s hard to say no some times…

Jag har fått frågor om hur man kan tacka nej till fest/alkohol om man inte vill. Jag har varit ett litet partydjur som älskar att festa med vänner, tyvärr blir jag sjukt bakfull och mår riktigt dåligt dagen efter… Vissa av mina vänner mår toppen efter en utekväll, jag är en av dem som inte kan ha en normal dag efter en festkväll. Senaste tiden har jag känt mig lite mätt på alkohol och känner ofta att det inte är värt det dagen efter. Jag har haft otroligt kul och dansat hela kvällarna även fast jag inte druckit en droppe, så när jag har tänkt efter kommer jag nu oftast köra på samma spår utan att dricka och sen må bra dagen efter. Hur säger man nej utan att få skit då?

Jag skyltar inte med att jag inte dricker när det händer, jag “låtsas” att jag håller i en drink fast det bara är Red Bull i glaset. Ingen klagar men egentligen så ska man inte behöva låtsas heller tycker jag. Mitt tips är att bara glida med och inte lägga för mycket fokus på att man inte dricker, det stör ofta dem som dricker och dem vill dra med dig. Någon kommer garanterat klaga och tycka att du är tråkig, men försök bara vara säker på dig själv och säg att du inte känner för det just då, gör ingen stor grej av det. Svårt ämne det här, jag kommer absolut gå ut och dricka drinkar ibland och tycker verkligen inte att folk är dåliga som gör det, oftast är det bara inte värt det för mig då en hel dag försvinner efter det… Ta hand om kroppen och ta en drink om du känner för det, känns som det är mer okej att inte dricka nu för tiden! :-) Tycker ni att det är jobbigt att säga nej? <3

//I got a question about how to say no to party/alcohol if you don’t want to. I’ve been a party-animal who loves to go out and party with friends, unfortunately I get so hungover and feel super bad a day after party… Some of my friends feel fine but I can’t have a normal day after a night out. Lately I’ve been feeling pretty tired of alcohol and often feel like it’s not worth it the day after. I’ve had so much fun and danced all night without any alcohol, so now when I’ve been thinking about it I decided that I don’t need to drink just to go out and I can feel good the day after. So, how do you say no to alcohol without getting bad comments? 

I don’t really say to everyone that I don’t drink when it happens, I “pretend” that I have a drink in my hand even though it’s just Red Bull in it. No one complains but I really don’t think you should have to pretend to drink either. My tip is to just ride along and not focus on telling everyone you don’t drink, people often get annoyed if someone doesn’t if they do. Someone will for sure complain and say to you how boring you are, just try to be sure of what you want and tell them that you just don’t feel like it then and there, don’t make such a big deal out of it. It’s a hard subject, I will for sure go out and have drinks and don’t think people are bad doing it, sometimes it’s just not worth it for me since I loose one whole day after it… Take care of your body and have a drink if you feel like it, it feels more ok to say no to alcohol these days! :-) Do you think it’s hard to say no? <3

2 reaktioner på “PARTY AND DRINKS”

 • Emilie says:

  Hi janny
  I just want to say thank you for this article. This is so right!
  Its not original but I have to tell you that you truly are a great inspiration for me :)

  Emilie

 • Toep Ospsa says:

  You can plan a special date for the occasion. Take her on https://tutuappx.com/ a walk or a picnic. Tell her during a dinner you prepared for her.

Leave a Reply

Your email address will not be published.