FACE MASK

1831babbb1a033ceba14fa5918ecd944
b2614e81410390adf83b35fcd776e817

This is a face mask I use about once a week, I love it!

Har fått många frågor om vilka produkter jag använder, här är en jag försöker använda en gång i veckan. Älskar den här ansiktsmasken, den känns och luktar riktigt fräscht och man kan sova med den om man vill (jag har gjort det några gånger!). Tycker den återfuktar och man känner sig fräsch efteråt, den heter “multivitamin” och det är precis vad det känns som. ;-) Nu vet ni det, det hittar den HÄR! PUSS! <3

//I’ve gotten a lot of questions about what products I use, here’s one I try to use once a week. Love this face mask, it feels and smells super fresh and you can sleep with it on if you want (I’ve done it a couple of times!). Really think it hydrates and it makes you feel fresh after using it, it’s called “multivitamin” and it’s exactly what it feels like. ;-) Now you know, you’ll find itHERE. HUGS! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.