BEAUTIFUL

a90f5e75ef7641b81e39fd538d395819

Beautiful night in Mora last night, this place is just incredible!

God morgon från Mora! Har precis ätit frukost ute på altanen, helt underbart att vara här. Älskar det här stället!! Igårkväll gick vi ner till vattnet precis när solen gick ner, det var otroligt vackert. Jag badade dock inte, får göra det nästa gång istället. ;-) Det är svårt att inte älska Svensk sommar när man är här, den här utsikten kan man leva på länge… Nu ska vi snart fixa iordning oss för begravning, hörs senare. <3

//Good morning from Mora! Just had breakfast outside, it’s amazing to be here. Love this place!! Last night we walked down to the water just when the sun went down, it was incredible beautiful. I did not swim though, have to do it next time. ;-) It’s hard not to love swedish summer when you’re here, this view will stay in my head for long… Soon it’s time to get ready for the funeral, so I’ll talk to you later. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.