FOGGY MORNING

1b007a3a471d4b953f5cae6ad645c4e4

A foggy morning so I made a favorite smoothie and enjoyed!

God morgon från ett grått Spanien! Första gången vi vaknar upp och det är grått, ganska skönt faktiskt. Tror det kommer spricka upp under dagen men nu är det skönt med lite svalare väder. ;-) Gjorde en ny favoritsmoothie, har kommit fram till att det är min nya favoritfrulle tillsammans med ett kokt ägg. I smoothien har jag frysta lingon, hallon, blåbär, mango, sojamjölk och en klick kvarg. Gör alltid på känn så inga exakta mått tyvärr… Hörs senare, svaren på frågestunden kommer upp idag! <3

//Good morning from a foggy Spain! First time we wake up and it’s grey outside, pretty nice actually. It’ll probably clear up during the day but now it’s nice with some colder weather. ;-) Did a new favorite smoothie, it’s my new fave breakkie with a boiled egg. In the smoothie I have frozen lingonberries, raspberries, blueberries, mango, soya milk and a spoon of quark. I don’t measure how much I take of it all unfortunately… Talk to you later, the answers from the question time will be up today! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.