SUNDAYS .

fcb56d82f908931e4a6ac59e7b3e7521

This is what I call sunday…

Åh vilken skön och slapp söndag so far! Har badat lite i poolen, solat, mailat, redigerat bilder och ätit isglass. Världens bästa isglass för övrigt, OkoBay är en kokosvatten-glass som är M A G I C! Finns lite överallt vet jag. Lika varmt som vanligt här så idag är jag extra glad för att vi har pool, ska doppa mig igen nu tänkte jag. Puss <3

//Oh what a perfect and relaxed sunday so far! Jumped in the pool a few times, tanned, emailed, edited some pics and had ice-lolly. The best one by the way, OkoBay is a coconut water ice cream and it’s M A G I C! You can find them in a few different countries. Just as hot as usual here so I’m glad we have a pool today, will jump back in it now. Hugs. <3

1 reaktion på “SUNDAYS .”

Leave a Reply

Your email address will not be published.