D I N N E R

janni-deler-dinnertimeDSC_6098
janni-deler-dinnertimeDSC_6099
janni-deler-dinnertimeDSC_6093
janni-deler-dinnertimeDSC_6100
janni-deler-dinnertimeDSC_6104
janni-deler-dinnertimeDSC_6110
janni-deler-dinnertimeDSC_6111

Last nights dinner with friends, super sunday!

Igår hade vi lite “grill-kväll” hemma hos pappa med lite vänner. Supermysig kväll och goood mat! Det var en salig blandning, pasta vongole, grillat och lite annat smått och gott. :-) Ikväll har vi ätit middag hemma med Isabel och Crill, mysig och lugn dag. Nu ligger vi i soffan och kollar Californication sen blir det rakt i säng. Hörs imorgon, PUSS! <3

//Last night we had “barbecue-night” at my dads with some friends. Super cozy night and yuuummy food! We had a great mix, pasta vongole, some barbecue and some other stuff. :-) Tonight we just had dinner at home with Isabel and Crill, cozy and calm day. Now we’re in the cough watching Californication and after that straight to bed. Talk to you tomorrow, HUGS! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.