ON AND OFF

5df03b12c58f0564c51dc951378fe515
ebc03dc6478b12aa3ba9fdc176009bd5

A lot of sunglass-time here… Glasses from Imso.com (similar here!)

God morgon på er! Idag kommer våra fina vänner Isabel och Crill hit, ska bli sååå kul!!! :-) Först ska jag försöka hinna med ett träningspass nu på morgonen, skönt att ha det gjort. Måste bara slå ett slag för solglasögon, jag sminkar mig typ aldrig här i Spanien. Alltså inte ens mascara om jag inte måste, jag älskar att strunta i det och det är extra skönt på kvällen när man slipper ta bort sminket. ;-) Jag är verkligen inte så tjejig som man kan tro haha! Om ni undrade varför jag har solbrillor på mest hela tiden… Sminkar ni er mindre på sommaren? <3

//Goood morning! Today our lovely friends Isabel and Crill arrives, will be sooo fun!!! :-) Before that I will try to go for a workout now in the morning, nice to be done with it. Just have to give sunglasses a shoutout, I almost never have make up on here in Spain. Not even mascara if I don’t have to, I love to just don’t care and it’s so nice when you’re going to bed and don’t have to take any make up of. ;-) I’m really not that girly as you might think haha! If you wondered why I wear sunglasses all the time… Do you use less make up in the summer? <3

3 reaktioner på “ON AND OFF”

Leave a Reply

Your email address will not be published.