S W E A T

  

janni-deler-sweat-kaylaitsines-workout-bbgDSC_6783janni-deler-sweat-kaylaitsines-workout-bbgDSC_6785
janni-deler-sweat-kaylaitsines-workout-bbgDSC_6794
janni-deler-sweat-kaylaitsines-workout-bbgDSC_6803
janni-deler-sweat-kaylaitsines-workout-bbgDSC_6811
   Sweaty and completely done after this crazy workout…

Pjuh, det är SÅ jobbigt och SÅ skönt att träna. Känslan när man är klar alltså, oslagbar! Än så länge så älskar jag Kayla’s träningspass, ni är många som har frågat. Det är inte lätt, det kan jag lova, och det blir bara värre och värre men gillar man tuff träning som jag så är det här helt perfekt och det går snabbt. Hur orkar jag träna i den här värmen? Jag bestämmer mig helt enkelt och sen kör jag i skuggan, dricker otroliga mängder med vatten både innan, under och efter. Nu ska svett-maja hoppa i poolen, hörs sen! <3

//Pjuh, it’s SO hard and SO nice to work out. The feeling when you’re done is just unbeatable! So long I love Kayla’s workouts, a lot of you guys have asked. It’s not easy, I can promise you that, and it’s just getting worse but if you like hard core workout like me this is perfect and it’s quick. How do I manage to train in this heat? I just decide to do it and then I go in the shade, drink loads of water before, during and after. Time for sweaty-betty to jump in the pool, talk to you later! <3

2 reaktioner på “S W E A T”

 • Amanda says:

  Hej!
  Jag beställde Kaylas guide igår, men jag förstår inte hur man får den i telefonen? När jag öppnar länken på datorn hämtas den ju hem, men inte på telefonen… hur gjorde du?
  Sedan undrar jag också om du använder Kaylas nutrition guide?
  Stor kram till dig! <3

  • Janni says:

   Hej! Åh vad kul, hoppas du gillar det. :-) Jag har dropbox i telefonen, så då kan jag öppna den där. :-) Prova ladda ner det så kommer det funka! Jag har den men jag äter inte helt enligt den, jag gillar den maten jag äter redan men den kan vara bra att läsa. Kram och kör hårt! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.