BLACK FLOWERS

janni-deler-black-flowersDSC_6903
janni-deler-black-flowersDSC_6836
janni-deler-black-flowersDSC_6867 copy
janni-deler-black-flowersDSC_6911
janni-deler-black-flowersDSC_6940
janni-deler-black-flowersDSC_6840 copy
janni-deler-black-flowersDSC_6877
janni-deler-black-flowersDSC_6864
janni-deler-black-flowersDSC_6844
janni-deler-black-flowersDSC_6849

Bershka top/ Skirt here!/ Giuseppe Zanotti shoes

Vad händer med mig, kört på helsvart nu ett tag? Tycker det är snyggt när man har lite färg på kroppen. ;-) Kände för att locka håret lite igår också, är annars alldeles för lat för det. Känns som vi har massor att göra och jag har en suuuperkul grej på gång som ni får veta snart. Riktigt peppad!!! Hoppas ni har en fin dag, kärlek till er. <3

//What’s happening to me, going for all black a few times now? Think it’s nice with black when you’re a bit tanned. ;-) Also felt for some curls so I did my hair, usually I’m way too lazy to do it. Feels like we have tons of things to do and I have a suuuuper fun thing going on that you will know about soon. I’m super stoked!!! Hope you guys have a lovely day, love to you all. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.