SUNSET DINNER

janni-deler-sunset-dinnerDSC_6993
janni-deler-sunset-dinnerDSC_6995
janni-deler-sunset-dinnerDSC_7065
janni-deler-sunset-dinnerDSC_6999
  
janni-deler-sunset-dinnerDSC_7000
janni-deler-sunset-dinnerDSC_7045

Cozy dinner at Los Naranjos, sunset and food is just a perfect combo!

Kom precis hem efter en mysig middag på Los Naranjos, vi åt lite middag och kollade solnedgången. Älskar det här stället alltså, känns lite tråkigt att jag ska åka snart… Har blivit ganska mycket mat på senaste tiden haha, men vi äter nästan jämt också. ;-) Nu ska jag joina Jon och kolla lite Game of Thrones, puss på er! <3

//Just got back from a cozy dinner at Los Naranjos, we had some dinner and watched the sunset. Love this place, feels sad to leave soon… Have been pretty much food here lately haha, but we eat most of the time. ;-) Time for me to join Jon for some Game of Thrones, hugs babes! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.