SEA TIME

janni-deler-sea-marbellaDSC_0076
janni-deler-sea-marbellaDSC_0082
janni-deler-sea-marbellaDSC_0072
  
janni-deler-sea-marbellaDSC_0073

Beautiful day out on the sea yesterday!

God morgon! Igår åkte vi ut och fiskade lite, såå fint och kul att göra något annorlunda. Idag är min sista dag här, känns både tråkigt och skönt. Tråkigt för att jag älskar att vara här, njuta och bara ha det underbart. Skönt för att det ska bli skönt att komma hem till min lägenhet, träffa vänner, ta tag i massa kul jobb och även att ha ett fungerande internet… ;-) SJUKT less på att det inte funkar, försökte säkert i 4 timmar igår om ni undrar över min halvdana uppdatering. När jag är hemma igen blir det som vanligt! Dags för ett träningspass, puss! <3

//Good morning! Yesterday we went out on a fishing boat, it was beautiful and fun to do something different. Today’s my last day here, feels both sad and good. Sad because I love to be here, enjoy and just have a wonderful time. Nice because it will be fun to finally come home to my apartment, meet my friends, start to do some fun work stuff and also to have a internet that works… ;-) SUPER tired of this not working, tried for about 4 hours yesterday if you wonder about my semi-good blogging. When I’m back home again I will go back to normal! Time for a workout, hugs! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.