SIDE DISH

0ba2cc3e03b6a4dfe74e0a756c0cb443
2a9cda1fff2184b8cf7f6c3c1dade432
abe67952f046059d47660e2f52acfe61
d87a55f11e6a2f5b00fb878f070e3fe6

My favorite side dish, beetroot with feta cheese, pine nuts and honey…

Längtar så efter ett kök och att kunna laga mat, nu när vi har varit iväg hela dagarna blir det bara något snabbt och mat ute. Min favorit som jag lagade ofta i Spanien är rödbetor, feta-ost, pinjenötter och honung. Lägg allt tillsammans och in i ugnen eller på grillen och njut! Jag älskar verkligen grönsaker… Nu är det dags för sista kvällen och det är Båstad!! Puss på er <3

//I’m so longing for a kitchen and to be able to cook some food, now when we’ve been on the road all day we just had time for something quick and eating out. My favorite that I made often in Spain is beetroots, feta cheese, pine nuts and honey. Put it all together and in the oven or on the grill and enjoy! I really love vegetables… Time for our last night and it’s in Båstad!! Hugs babes <3

4 reaktioner på “SIDE DISH”

 • Viktoria L says:

  Hej Janni! Jag läser din blogg varje dag och den är SÅ bra! Jag blir inspirerad att göra det där lilla extra för att känna mig fin och därmed lite gladare under dagen! Du är jordnära och verkar riktigt god och snäll trots att du har ett coolt liv och är jättesnygg vilket kanske kan göra somliga lite bortkopplade. Bilderna du lägger upp gör mig inspirerad och sprider sån glädje. Alla tips är grymma och om jag läser din blogg på morgonen så får du mig att lägga om mina rutiner så dagen blir mer givande! Jag uppskattar din blogg massor och faktumet att vi får läsa sån underhållning gratis är egentligen knäppt. Jag hoppas du har många läsare så du får bra betalt via annonser åtminstone :)

  Du har säkert skrivit detta förut men använder du några träningsappar, i så fall vilka?

  Ett tips från MIG är något som heter Bircher Müsli! Det är schweizisk müsli där man låter havregryn svälla i äppeljuice under natten och på morgonen river man i äpple och har i youghurt/kvarg. Det blir som en gröt! Jag har lite mindre juice och fiberhavregryn samt solrosfrön och linfrön i och även bär av olika slag :) skippar torkad frukt och dylikt för det blir lite väl sött! Jag gör detta på fredags kvällen till mig och pojkvännen så äter vi det på helgen som lyxfrulle! Googla bircher müsli, du kanske också tycker om det som gillar gröt, frukt och youghurt!

  Kramar från mig! :)

  • Janni says:

   Hej söta och TACK! <3 Blir superglad av dina fina ord! Nej, jag använder ingen träningsapp men jag har ett program jag kör efter, det heter Kayla's BBG. Om du går in på träningskategorin så kommer du se en länk till hennes sida där! :-) Bircher har jag provat, tyckte det var gott men precis som du säger så var det lite sött… Tack för tipset!! Stor kram <3

   • Viktoria L says:

    Hej!! Tack! Jag ska köra den rutinen! Så bra det är med kategorier! Ska köra hårt :D kramis!

 • antonia says:

  hey janni something is wrong with your blog…i didnt saw any updates yesterday…just today when i visited your blog i saw the 2 updates from yesterday…i dont know if you have blogged today i dont see anything from today…so i dont know if you have blogged but i just dont see it like yesterday or if you havent blogged…

Leave a Reply

Your email address will not be published.