LOVE

janni-deler-Betsafe-Duabi-World-Cup_DSC2958

Me and my love, can’t wait for him to come here tomorrow!

Äntligen tillbaka i Sthlm, vilken helg! Imorgon kommer min fina kille hit också och jag håller på att längta ihjäl mig efter honom, är det inte sjukt? Känns som en bit saknas när jag är ifrån honom nu när man är van att alltid vara med varandra. :-( Några av er har säkert märkt lite problem med min blogg just nu men det är för att vi håller på med en grej, förhoppningsvis löser det sig ikväll! Då kommer jag vara tillbaka som vanligt, puss på länge! <3

//Finally back in Sthlm, what a weekend! Tomorrow my love arrives and I’m about to go crazy here without him, isn’t that weird? Feels like a big part is missing when we’re away from each other now when we’re used to always be together . :-( Guess some of you’ve noticed some problems with my blog right now but we’re working on something, hopefully it will be solved tonight! Then I’ll be back as usual, hugs babes! <3

2 reaktioner på “LOVE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.