Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:33 | August 11, 2014

VOLTAIRE

janni-deler-voltaire-pubDSC_7203 janni-deler-voltaire-pubDSC_7201 janni-deler-voltaire-pubDSC_7207 janni-deler-voltaire-pubDSC_7202 janni-deler-voltaire-pubDSC_7204

AMAZING lunch place in Sthlm, Voltaire in PUB.

Hur har jag kunnat missat det här lunchstället?  Voltaire ligger i PUB-huset precis vid hötorget, ett riktigt Janni-ställe! Hade lunchmöte med den HÄR pinglan, vi smider planer och jag tror det kan bli riktigt bra framöver. Vi åt lax, ris och lite blandade grönsaker och allt smakade fantastiskt. Tog en varsin vattenmelon-mynta shake också, jag tröttnar ju uppenbarligen inte på det. ;-) Snart kommer min älskling hit också, bra dag! Puss finisar och tack för era fina ord om bloggen! <3

//How could I have missed this lunch place? Voltaire is in the PUB-house right by hötorget, a true Janni-place! Had a lunch meeting with THIS babe, we’re planning some stuff that I think will be great in the future. We had salmon, rice and some mixed veggies and it all tasted amazing. Had a watermelon-mint shake too, apparently I can’t get enough of those. ;-) My love will arrive soon, great day! Hugs babes and thanks a lot for your kind words about the blog! <3


2 kommentarer2 kommentarer om “VOLTAIRE”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Älskar när du kommer med tips på nyttiga/härliga ställen man kan äta på i Stockholm! :)

    Reply
  • Älskar maten på Voltaire! Har dock bara ätit på deras restaurang i Västerås :)

    Reply