Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:03 | August 13, 2014

MY ADDICTION

janni-deler-my-addictionDSC_7343 janni-deler-my-addictionDSC_7345 copy janni-deler-my-addictionDSC_7349 janni-deler-my-addictionDSC_7353

Some of my shoes, I have them all around my apartment…

God morgon finisar! Har haft tvättstugan sen 07 imorse så nu är allt rent och fräscht här hemma. ;-) Passade på att fota lite i min lägenhet, mina favoriter… Jag har mina skor som prydnad, älskar ju mina klackar så mycket så istället för en tavla så har jag det såhär. Men, måste fixa lite fler hyllor för nu börjar golven bli fulla också och jag lämnar skor i både Spanien och Monaco. Skor är verkligen min svaga punkt, hittar alltid en ursäkt för ett nytt par haha! Ni är ju många som frågat om lite bilder från mitt hem, så jag tänkte att vi tar det lite eftersom. Puss på er! <3

//Good morning babes! I took some pics this morning in my apartment, my favorites… I use my shoes as decoration, I love my heels so I have them on the wall instead of paintings. ;-) But, I need to buy some more shelves since my floor is starting to get full too and I leave shoes in Spain and Monaco. Shoes are for sure my weak spot, always find an excuse to get a new pair haha! Many of you have asked about pics from my home, so I thought I’ll show it to you bit by bit. Hugs! <3


12 kommentarer12 kommentarer om “MY ADDICTION”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Asså jisses. Älskar verkligen dina skor och hur du ställt upp dem :) <3

  Reply
 • Haha, ja jag försöker göra mitt bästa! ;-) Kram!

  Reply
 • Kan du inte ta bilder på din lägenhet? Skulle vara så intressant att se hur du bor. Kram

  Reply
 • I’m jealous!! I love shoes too, it’s my weakness.. just like bags btw ;-) You have a great collection of both I must say!

  Reply
 • Hej Janni! Jag har letat land och rike runt efter ett par likadana skor som paret i mitten på första bilden, jag är rätt säker på att det är Jeffrey. Vet du vad modellen heter? Liknar Mulder men ändå inte. Är såååå tacksam för all hjälp jag kan få, för att hitta ett eget par! Tack tack tack!

  Reply
 • Hej fina! Om du menar högst upp i mitten så är det Jeffrey Campbell, modellen heter crazy horse. :-) Hittade dem på Henrykole för ett tag sedan, tror tyvärr inte att de finns kvar… Kram!

  Reply
 • Vart är dom röda skorna på sista bilden ifrån?:)

  Reply
 • De är från Bronx, beställde de på Nelly.com för ett tag sen. :-) Kram!

  Reply
 • Åh va fint. Älskar de oranga, vart är de ifrån?

  Reply
 • De är från Miami, hittade de i en liten butik där… ;-) Kram!

  Reply
 • Hej Janni!! :)
  Vilken modell har du på dina marant sneakers? finns typ bekett och burt? Vad är skillanden liksom? Har hittat ett par turkosa, as balla, men är osäker på vad dem olika modellerna innebär?
  Puss!!!

  Reply
 • I love these pink shoes with the spikes you have. My only “problem” with shoes is, that they need much space in a suitcase and I always take more shoes with me, than I acutally need. Shoe shops are just like paradise on earth and for example in Spain, Italy or the US they even have all these shoes in my size. ;-) Btw, I came accross this website some days ago http://www.shoespie.com They also have some really cool shoes.

  Reply