Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:43 | August 19, 2014

RAW

janni-deler-raw-stockholmDSC_8075janni-deler-raw-stockholmDSC_8085janni-deler-raw-stockholmDSC_8076janni-deler-raw-stockholmDSC_8078janni-deler-raw-stockholmDSC_8077janni-deler-raw-stockholmDSC_8083janni-deler-raw-stockholmDSC_8080janni-deler-raw-stockholmDSC_8084

Cozy dinner at restaurant Raw yesterday, amazing food and amazing friends!

Nya stammishaket Raw haha, det ligger 2 minuters gångavstånd hemifrån och har otroligt bra mat så det kan bero på det. Vi hade middagsdate med Isabel och Crill, alltid lika kul att hänga med de två knäppisarna! <3 Fick en otroligt fin bok, i den hade dem lagt alla bilder vi tog med polaroidkameran i Spanien!! Finns det någon bättre present? Riktigt mysig kväll även om servicen var sådär igår, satt med våra uppätna tallrikar framför oss i säkert en timme haha! Annars, bra kväll och god mat. Ikväll ska jag mysa allt jag kan med Jon, imorgon åker han igen nämligen. :-( Puss på er! <3

//Our new regular place is Raw haha, it’s about a 2 min walk from home and have great food so that may be why we go so often. We had dinner date with Isabel and Crill, always fun to spend time with those two crazy ones! <3 Got such a nice gift, a book with all the pics we took this summer in Spain with the polaroid camera!! Is there a better gift? Really cozy night even if the service was pretty bad, we had our empty plates in front of us for like an hour haha! Other wise, great night and great food. Tonight it’s cozy times with Jon, tomorrow he’s leaving again. :-( Lots of hugs! <3


6 kommentarer6 kommentarer om “RAW”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh man borde kanske gå dit, ser underbart gott ut!

  Reply
 • Det borde du verkligen, så otroligt gott!! Ta tonfisken om du gillar det, grym rätt! :-) Kram!

  Reply
 • Så himla mysigt det där såg ut! :)

  Reply
 • Kan du inte skriva lite mer om träning igen? Saknat det lite på sistone, hehe!

  Reply
 • Absolut, har haft så svårt att få någon att fota då jag har tränat själv senaste tiden. Men snart kommer det massor av träning, så håll ut! :-) Kram!

  Reply
 • Åh vilken fin bok, vet du vart den är ifrån? Vill göra ett fotoalbum till en kompis :)

  Reply