Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:19 | August 21, 2014

TACO BOAT

janni-deler-taco-boatDSC_8142janni-deler-taco-boatDSC_8131janni-deler-taco-boatDSC_8132janni-deler-taco-boatDSC_8143janni-deler-taco-boatDSC_8134janni-deler-taco-boatDSC_8138janni-deler-taco-boatDSC_8145

Taco night and taco day, love these new tortilla “boats”.

Känns som vi har ätit tacos flera dagar i rad, först till middag och sen till lunch och sen till middag idag igen… Rester är bra när man är ensam hemma! ;-) Jag föredrar dock att äta med kyckling, äter inte rött kött eller köttfärs så ofta eftersom jag inte gillar det eller känslan efteråt. Provade de här nya tortillaböden, eller båtar som jag kallar det! Perfekt storlek och kul att bygga, min blev lite mosad bara för att jag fyllde den för mycket. ;-) Mycket gott iallafall! Nu ska jag försöka hitta orken till att ta mig bort till Mira för lite te och frukt-date, hoppas ni har en mysig kväll. <3

//Feels like we’ve been having tacos for days now, first we had it for dinner and then lunch and then dinner today again… Left overs is really great when you’re home alone! ;-) I prefer to have it with chicken tough, usually don’t eat red meat so often since I don’t like it or the feeling after it. Tried these new tortilla breads, or as I call them, boats! Perfect size and fun to eat, mine turned out to be a bit smashed because I filled it up too much. ;-) Really tasty anyhow! Now I’ll try to find the energy to go over to Miras place for some fruit-tea date, hope you all have a cozy night! <3


8 kommentarer8 kommentarer om “TACO BOAT”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här