WHITE MESH

janni-deler-white-meshDSC01147
janni-deler-white-meshDSC_8167
janni-deler-white-meshDSC01130
janni-deler-white-meshDSC_8160
janni-deler-white-meshDSC01120
janni-deler-white-meshDSC_8154
janni-deler-white-meshDSC01141
janni-deler-white-meshDSC_8171 copy
janni-deler-white-meshDSC01122
janni-deler-white-meshDSC_8151

Ray-Ban glasses/ Imso.com top/ Brandy Melville pants/ Céline bag/ Henry Kole shoes (here!)

Goood morgon! Kom precis hem från mataffär, får ju skämma bort min älskling med färska frallor när jag väl kan. ;-) Så nu sitter han och mumsar i sig det, alltid mys att vakna ihop. Såhär såg jag ut igår iallafall, vädret var väldigt upp och ner men efter middagen så kom solen en stund så då fotade vi lite. Lekte med en ny kamera också, skulle behöva någon lite mindre att bära med mig men jag har höga krav så får prova mig fram. ;-) Hojta gärna till om ni har något bra tips!? Puss, ha en härlig dag! <3

//Goood morning! Just got back from the food store, have to spoil my love with some fresh bread while I can. ;-) It looks like he likes it, always cozy to wake up together. This was my look for yesterday, the weather was really up and down but after we had dinner the sun came so we took some pics. Played around with a new camera too, need a smaller one that’s easier to bring but I have high standards to keep up with so I need to try a few different ones. ;-) Let me know it you have some great tips!? Hugs, have a lovely day! <3

13 reaktioner på “WHITE MESH”

 • Sandra says:

  I’ve said it before, and I’m gonna say it again now – I LOVE YOUR BAG!!!!!!! It’s gorgeous!! Like you ;)

  http://www.kassandragoldofficial.com – danish blogger and realitystar <3

 • Urshka says:

  Beside you, the light in the pictures is amazing!! Which camera did you use? And of course – thanks for all that amazing posts, it’s always nice to wake up and read them first in the morning :) <3

  • Janni says:

   Thanks sweetheart! I mixed by usin my camera (Nikon D600) and then a Sony Nex 7r. :-) Makes me SO happy to hear! <3

 • Phuong says:

  ÅH jag älskar verkligen din väska!!
  Jag själv älskar canon och använder mig av en canon powershot sx230 hs. Den har några år på nacken nu, tror att jag köpte den 2010 eller 2011 men den är fortfarande väldigt bra och jag är supernöjd med den. Den tar fantastiska bilder med sjukt bra kvalité och då får vi tänka på att den är rätt gammal. Nackdelen är att den är att jag tycker att den är lite tung men jag har inte provat de nyare modellerna så jag har faktiskt ingen aning om hur de är. Jag har bara använt mig av canon och har faktiskt inte provat så många andra märken så min åsikt är kanske inte så objektiv, och jag är verklingen inget proffs heller. Men en annan kamera som jag har funderat på att testa är den här:
  http://www.samsung.com/se/consumer/foto-video/system-cameras/nx-cameras/EV-NX3000BOISE
  Den verkar faktiskt väldig bra och jag älskar att man kan vika upp skärmen så man ser hur ens selfies blir :)
  Hoppas att det kan hjälpa dig lite, även om du kanske har mycket bättre koll än vad jag har!

  • Janni says:

   Haha tack finis! <3 Åh tack för tipset, jag ska kolla upp det och kolla runt lite!!! :-) Och tro mig, jag har noll koll… ;-) Stor kram!!

 • Först vill jag bara berätta att jag älskar din stil och din blogg. Jag tycker om att du känns så naturlig på något sätt.
  Sen har jag en fråga. Jag ska på en första dejt med en kille jag verkligen tycker om.
  VAD SKA JAG HA PÅ MIG? Snälla snälla hjälp mig med tips, jag har klädpanik.

  • Janni says:

   Hej fina och TACK! <3 Haha, sötnos, det kommer gå bra. :-) Det beror på vad ni ska göra, ska ni på fin middag så hade jag satsar på någon snygg svart klänning (om du är bekväm i det!), ska ni göra något mer avslappnat så kanske jeans och en tisha? Gud vad svår fråga märkte jag nu, det beror ju helt på vad du gillar. Mitt bästa tips är att klä på dig något som du känner dig bekväm i, då brukar man oftast bli och känna sig snyggast. ;-) Lycka till!!! Kram <3

 • Amanda says:

  Jag säger bara: Sony RX100
  Lite dyrare men nästan iklass med en systemkamera. Gå in och kolla min blogg imorgon (fredag). Jag ska lägga upp massa bilder från Grekland och har denna resa bara haft min Sony med mig. Den klumpiga systemkameran fick stanna i Sverige.
  Men jag är supernöjd!!! Kolla på denna underbara kamera.
  /en trogen läsare. :)

  • Janni says:

   Tack för tipset fina, har varit inne på Sony men jag har svårt att slita mig från Nikon…. ;-) Får gå och kolla ordentligt innan jag bestämmer mig! Tack igen, stor kram! <3

 • Lorna says:

  Where u buy a pearl ring? :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.