Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:04 | August 20, 2014

BEIRUT CAFÉ

DSC01094DSC01096DSC01102DSC01101DSC01097DSC01107DSC01104DSC01111

An extra day with my love, and we went for some hommous!

Haha, virrpanna till pojkvän man har va!? Han åkte ut till Arlanda och fick vända igen, tydligen flög han imorgon. ;-) Ingen blev gladare än jag iallafall! Vi kramades lite extra, åkte in till stan för lite ärenden och avslutade med en middag på Beirut Café. Äntligen fick jag äta en hel skål med hommus, som jag längtat. Väldigt mysig restaurang och grym mat, ska försöka mig på ett recept på hommus snart och då ska jag dela med mig! Nu blir det film och mys, en dag extra tillsammans blir man alltid glad av. Puss på er, ha en mysig kväll! <3

//Haha, crazy boyfriend I have huh!? He went to the airport and got to turn back again, apparently his flight weren’t until tomorrow. ;-) No one is happier than me! We hugged a bit more, went in to town for some meetings and finished it of with dinner at Beirut Café. I finally got a bowl of hommous, I’ve had major cravings. Really cozy restaurant and amazing food, will try to do a home made hommous soon and then I’ll share it with you guys! Now it’s movie time and cuddles, an extra day together always makes you happy. Hugs babes, have a cozy night! <3


7 kommentarer7 kommentarer om “BEIRUT CAFÉ”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • I’m hungry now!! Haha!! And I love your shirt by the way :)

  http://www.kassandragoldofficial.com – danish blogger and realitystar <3

  Reply
 • Hahaha, I know the feeling… ;-) Hugs! <3

  Reply
 • Kollar du paradise hotel?

  Reply
 • Haha, oh yes I do! ;-) Tycker faktiskt att den här säsongen verkar lite sämre, men man vet aldrig vad som händer! Kram

  Reply
 • Jag har ett bra recept på hoummus om du vill testa! puss puss <3

  Reply
 • Gäärna!!! Skicka <3

  Reply
 • Tyckte du verkade så himla gullig i VR så var tvungen att gå in och ta en titt på din blogg. Du är så söt och så gulligt av dig att du svarar på alla kommentarer! Här kommer jag titta in fler gånger :)

  Reply