OPEN BACK

janni-deler-open-back-dressDSC_9552
janni-deler-open-back-dressDSC_9555
janni-deler-open-back-dressDSC_9579
janni-deler-open-back-dressDSC_9582
janni-deler-open-back-dressDSC_9584 copy
janni-deler-open-back-dressDSC_9588
janni-deler-open-back-dressDSC_9545
janni-deler-open-back-dressDSC_9546
janni-deler-open-back-dressDSC_9598
janni-deler-open-back-dressDSC_9551

RayBan glasses/ Nelly.com dress (similar here!)/ Céline bag/ Nelly.com shoes (here!)

God morgon finisar! Sista dagen här för mig idag, buhuu… :-( Har haft det underbart så jag är glad för de dagar jag får vara här med min älskling. Igår fotade vi en lite annorlunda outfit, vi spred ut det lite och jag gillar det! Den här klänningen hittade jag här i Monaco i garderoben (hade helt glömt bort den), den är längre egentligen men jag klippte av den till den längd jag ville ha haha! Ääälskar djupa ryggar som ni vet. ;-) Som ni ser var det väldigt fint i St Tropez, fler bilder kommer under dagen. Nu ska vi till gymmet, puss så länge! <3

//Good morning babes! Last day for me here, buhuu… :-( Have had an amazing time so I’m happy for every day I get to spend with my love. Yesterday we took a different kind of outfit, we spread it out a little and I like it! This is an old dress I found here in Monaco (totally forgot I had it), it was a bit longer but I cut it of in the length I wanted it to be haha! Looove the open back as you know. ;-) As you can see St Tropez was beautiful, will show you some more pics later on today. Time to hit the gym, hugs! <3

9 reaktioner på “OPEN BACK”

Leave a Reply

Your email address will not be published.