SAINT TROPEZ

janni-deler-st-tropezDSC_9512
janni-deler-st-tropezDSC_9529
janni-deler-st-tropezDSC_9516
janni-deler-st-tropezDSC_9531 copy
janni-deler-st-tropezDSC_9533
janni-deler-st-tropezDSC_9573
janni-deler-st-tropezDSC_9591
janni-deler-st-tropezDSC_9595 copy
janni-deler-st-tropezDSC_9577
janni-deler-st-tropezDSC_9570
janni-deler-st-tropezDSC_9571 copy
janni-deler-st-tropezDSC_9569
janni-deler-st-tropezDSC_9543
janni-deler-st-tropezDSC_9542
janni-deler-st-tropezDSC_9540
janni-deler-st-tropezDSC_9604

Some snaps from St tropez yesterday, fell in love with this place!

Mysiga lilla ställe, älskade att strosa runt där i St Tropez och bara kolla in alla smågator, butiker och människor. Det var ganska lugnt eftersom sommarsäsongen är slut, perfekt för oss. Vi började med lunch vid hamnen, alltså de här tomaterna kan ha varit de godaste jag någonsin smakat!! Efter lunchen gick vi och kollade och fotade, det kändes nästan som om man var med i en film när man gick runt… Chanel och Dior hade sina butiker i hus istället, det var lite annorlunda! ;-) Hit kommer jag garanterat åka tillbaka! Förlåt för halvdålig uppdatering idag, har inte lyckats komma in på bloggen så jag vet inte om det varit något fel på den eller på internet… Hörs imorgon istället, ikväll är det sista middagen här som gäller. Puss på er! <3

//Cozy little place, loved to just stroll around in St Tropez and check out all the small streets, stores and people. It was pretty calm since the summer season is over, perfect for us. We started with lunch in the port, these tomatoes was out of this world!! After lunch we walk around a bit more and took some pics, almost felt like we were in a movie walking around there… Chanel and Dior had their stores in their own houses instead, it was a bit different! ;-) I will for sure go back here! Sorry for my lack of updates today, haven’t been able to go in to my blog so I don’t know if it’s been something wrong here or if the internet is weird… Talk to you tomorrow instead, tonight it’s the last dinner here before I leave. Hugs babes! <3

15 reaktioner på “SAINT TROPEZ”

Leave a Reply

Your email address will not be published.