Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:06 | September 22, 2014

HAIRY SHOES

janni-deler-hairy-shoesDSC_0244janni-deler-hairy-shoesDSC_0227janni-deler-hairy-shoesDSC_0207 copyjanni-deler-hairy-shoesDSC_0253janni-deler-hairy-shoesDSC_0210janni-deler-hairy-shoesDSC_0245janni-deler-hairy-shoesDSC_0242 copyjanni-deler-hairy-shoesDSC_0220janni-deler-hairy-shoesDSC_0255

Hat from London/ River Island sunglasses/ Gina Tricot sweater/ JPG for Lindex skirt (in stores 8th of october/ Zara shoes (here!)

En skön söndagslook jag hade på mig igår när vi skulle på middag. Den här tröjan har blivit en favorit, ni har säkert sett den flera gånger redan och jag har fått en hel del frågor om den här på bloggen. Älskar halv-kragen! Samma sak med de här skorna, haft på mig de i princip varje dag hehe… ;-) Som ni kanske ser så är jag brun igen, har blivit lite besatt av spray-tan och det är magiskt att känna sig brun och fräsch jämt. Ludmila ska ni gå till om ni är/bor i Sthlm, naturligt och ekologiskt och det märks. Sen ska jag bättra på den lite med vanlig bränna här i Monaco! ;-) Hörs sen, puss! <3

//A cozy sunday look I wore yesterday when we went for dinner. This sweater is for sure my fave at the moment, you’ve probably seen it a couple of times already and I’ve gotten lots of questions about it. Love the half collar! Same thing goes for these shoes, I’ve used them almost every day hehe… ;-) As you probably see I’m tanned again, yes I’m addicted to spray-tan and it’s fantastic to feel tanned and fresh all the time. If you ever go to Sthlm Ludmila is the one to go to, all natural and ecologic which you really feel. Will add some regular tan as well here in Monaco! ;-) Talk to you soon, hugs! <3


24 kommentarer24 kommentarer om “HAIRY SHOES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Beautiful outfit!!
  Happy Monday, Lali

  Reply
 • Jättefin outfit och fin tjej! :-)

  Reply
 • Tack sötnos! <3

  Reply
 • Hej janni! Fick världens undran här nu när jag såg din outfitbild – med tanke på hur mkt du reser, vart har du din faktiska garderob? Typ basecamp där du hämtar och lämnar mellan resorna? Och HUR stor är din packning när du reser? Du lägger ju ändå alltid upp många varierande outfits! Och om du har kläderna utspritt på olika ställen, är det inte väldigt jobbigt om du vill använda något så är det i ett annat land? Haha kram!

  Reply
 • Hej! Haha, vilken underbar fråga! Jag tänkte att jag gör ett inlägg om det, ibland vet jag inte ens själv hur jag gör men ska försöka förklara. ;-) Så håll utkik så kommer ett inlägg snart! Kram!

  Reply
 • Jag jobbar som Au Pair i New Jersey och igår räddade en surfare mitt och mitt värdbarns liv, läs om vad som hände här.

  http://linnea.for.me/2014/september/det-laskigaste-jag-varit-med-om.html#comments

  Kram!

  Reply
 • Hej! Det är så kul att läsa och se vad du gör i olika länder året om! Men det jag undrar är hur vädret är nu? Jag tror inte det är så många som besökt Monaco såhär i slutet av september. Hur är vädret? Är det som en svensk sommar? På dina kläder ser det inte ut att vara allt för varmt i och med tjocktröjan men ändå skriver du att ni hänger på stranden om dagarna.
  Vore kul om du kunde nämna lite hur vädret är i något kommande inlägg :)

  Reply
 • Hej! Vädret här är toppen, det var lite varmt med tjocktröja men ibland blir det kallt på kvällarna så jag försöker alltid vara på den säkra sidan. :-) Jag skulle säga att det är som en bra svensk sommar just nu, helt fantastiskt! Kram <3

  Reply
 • hej janni! jag ska till monaco i slutet av oktober och ser fram emot det jättemycket men jag tänkte fråga om du vet hur vädret är i slutet av oktober/ början på novmeber, kan man ha klänning?

  Reply
 • Åh vad härligt!! Vädret kan vara väldigt olika skulle jag säga, ibland kan man ligga på stranden och ibland blir det kallt… Så mitt tips är att kolla vädret innan du åker, så du ser om det ska vara bra eller dåligt. :-) Så himla svårt att veta i förväg men det brukar vara ganska varmt! Kram!

  Reply
 • Great shoes, beautiful outfit :)

  Reply
 • Thanks sweetie! <3

  Reply
 • Loving this simple and cute look, espcially the hat, really into those recently!
  http://i-got-the-joy.blogspot.com

  Reply
 • Thanks babe! <3

  Reply
 • Great outfit! But how come your mouth is never relaxed in your photos?

  Reply
 • Thanks! Haha, this is how my mouth looks, so I guess it’s relaxed! ;-) Hugs!

  Reply
 • Fina du!

  Reply
 • Snyggt med hatt! :)

  Reply
 • Love your blog! Which camera do you use? Your pictures are always stunning. Xx from a reader <3

  Reply
 • Thanks sweetie! <3 I use a Nikon D600, and I love it! Hugs <3

  Reply
 • Åh älskar din blogg!
  Du ska vara fett stolt btw, den där outfiten finns överallt på we heart it just nu, folk från typ japan delar den :D

  Reply
 • Men vad glad jag blir! <3 Åh, spännande hahaha! Tack för info, kram! <3

  Reply
 • Klockren outfit som vanligt!! :)
  Vad har du för stl på tröjan?

  Reply
 • Tack fina du! Jag har strl S! :-) Kram!

  Reply