HAIRY SHOES

janni-deler-hairy-shoesDSC_0244
janni-deler-hairy-shoesDSC_0227
janni-deler-hairy-shoesDSC_0207 copy
janni-deler-hairy-shoesDSC_0253
janni-deler-hairy-shoesDSC_0210
janni-deler-hairy-shoesDSC_0245
janni-deler-hairy-shoesDSC_0242 copy
janni-deler-hairy-shoesDSC_0220
janni-deler-hairy-shoesDSC_0255

Hat from London/ River Island sunglasses/ Gina Tricot sweater/ JPG for Lindex skirt (in stores 8th of october/ Zara shoes (here!)

En skön söndagslook jag hade på mig igår när vi skulle på middag. Den här tröjan har blivit en favorit, ni har säkert sett den flera gånger redan och jag har fått en hel del frågor om den här på bloggen. Älskar halv-kragen! Samma sak med de här skorna, haft på mig de i princip varje dag hehe… ;-) Som ni kanske ser så är jag brun igen, har blivit lite besatt av spray-tan och det är magiskt att känna sig brun och fräsch jämt. Ludmila ska ni gå till om ni är/bor i Sthlm, naturligt och ekologiskt och det märks. Sen ska jag bättra på den lite med vanlig bränna här i Monaco! ;-) Hörs sen, puss! <3

//A cozy sunday look I wore yesterday when we went for dinner. This sweater is for sure my fave at the moment, you’ve probably seen it a couple of times already and I’ve gotten lots of questions about it. Love the half collar! Same thing goes for these shoes, I’ve used them almost every day hehe… ;-) As you probably see I’m tanned again, yes I’m addicted to spray-tan and it’s fantastic to feel tanned and fresh all the time. If you ever go to Sthlm Ludmila is the one to go to, all natural and ecologic which you really feel. Will add some regular tan as well here in Monaco! ;-) Talk to you soon, hugs! <3

24 reaktioner på “HAIRY SHOES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.