MOZZA

janni-deler-mozza-monacoDSC_0275
janni-deler-mozza-monacoDSC_0276
janni-deler-mozza-monacoDSC_0278 copy
janni-deler-mozza-monacoDSC_0282
janni-deler-mozza-monacoDSC_0285
janni-deler-mozza-monacoDSC_0284
janni-deler-mozza-monacoDSC_0291
janni-deler-mozza-monacoDSC_0287
janni-deler-mozza-monacoDSC_0296
janni-deler-mozza-monacoDSC_0289

Cozy dinner at Mozza, an Italian restaurant in a small street with great food!

Igårkväll gick vi och åt på Mozza, har inte ätit där på evigheter men jag förstår inte varför. Otroligt mysigt ställe! Jag tog en lax tartar och en spenatsallad med massa parmesan… Favoriterna! Sen delade vi på en tunn pizza med tryffel, skulle kunna äta tryffel varje dag. Mozza är lite “enklare” än vissa andra restauranger här skulle jag säga, lite mer avslappnad. Ligger på en liten bakgata ovanför strandpromenaden, hett tips om ni är här någon gång! Annars kan man ju köpa hem tryffel och göra en egen pizza hehe. ;-) Ikväll blir det nog middag hemma, mysigt det också! Puss <3

//Last night we went to Mozza, haven’t been there in ages and I don’t really get why. Such a cozy place! I had a salmon tartar and a spinach salad with lots of parmesan… Favorites! We also shared a thin pizza with truffle, could eat truffle every day. Mozza is a more “simple” place than other restaurants here in my opinion, a bit more relaxed. It’s placed on a small street above the beach walk, great tip if you ever go here! Other wise you can just buy truffle and do your own pizza hehe. ;-) Tonight I think we’ll just have dinner at home, that’s also cozy! Hugs <3

6 reaktioner på “MOZZA”

Leave a Reply

Your email address will not be published.