DENIM DAYS

janni-deler-riverisland-jeansDSC_0301
janni-deler-riverisland-jeansDSC_0312
janni-deler-riverisland-jeansDSC_0309
janni-deler-riverisland-jeansDSC_0398
janni-deler-riverisland-jeansDSC_0416
janni-deler-riverisland-jeansDSC_0394
janni-deler-riverisland-jeansDSC_0369
janni-deler-riverisland-jeansDSC_0400
janni-deler-riverisland-jeansDSC_0347 copy
janni-deler-riverisland-jeansDSC_0393
janni-deler-riverisland-jeansDSC_0404

All dressed in River Island. Similar top here!/ Blazer here!/ Denim here!/ Shoes here! 

God morgon! Helt klädd i River Island, vi ska nämligen hålla i ett sjukt roligt event i River Island-butiken i Stockholm på Lördag (27/9)! Dem uppmärksammar din denimkollektion så vi ska snacka denim och trender och hänga med er, hur kul!? :-) Hoppas ni kan komma, vi kommer vara där mellan 12-14 och du kan vinna denim för ett helt år, så boka in det om ni är i närheten. Jag kommer bli sminkad av NYX Cosmetics i Gallerian innan eventet drar igång och de finns även på plats med två makeup- artister i butiken mellan klockan 12.00-14.00. Jag har på mig modellen “Amelie” som är skinny jeans och riktigt mjuka och sköna. Inte för mjuka utan perfekt, sen är längden precis som jag vill ha den! Måste erkänna att det var lite varmt med jeans här… Haha, puss babes! <3

//Good morning! All dressed in River Island, we’re hosting a super fun event in the River Island-store in Stockholm on saturday (27/9)! They’re promoting their denim collection so we’re going to talk about denim and trends and hang out with you guys, how fun!? :-) I’m hoping for you to come, we’ll be there between 12-14 and you can win denim for one year, so schedule it in if you’re around. More info will come! I’m wearing the “Amelie”-fit that’s skinny jeans and their really soft and comfy. Not too soft just perfect, then it’s also the perfect length in my opinion! Need to admit that it was a bit warm wearing jeans here… Haha, hugs babes! <3

22 reaktioner på “DENIM DAYS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.