FINALLY BACK

janni-deler-sweat-kaylaitsines-workout-bbgDSC_6811
janni-deler-sweat-kaylaitsines-workout-bbgDSC_6803

Finally went and did a SUPER sweaty workout, thought about not going but decided to do it. I’m back!

Underbar känsla, kom precis hem från ett svettigt träningspass! De här bilderna är dock från i somras men jag var minst lika svettig men det blir ju så mörkt här på kvällarna nu så kunde inte fota. ;-) Har haft en tränings-dipp, inte alls varit sugen på att träna förutom promenader senaste veckan så jag har lyssnat på kroppen och tagit en liten paus. Skönt och bra att få ladda om lite! Det som dock är svårt efter lite uppehåll är att komma tillbaka haha, jag kan säga att tvn lockade mycket mer än att ge sig ut i mörkret och gå till gymmet men jag kände bara att nu får jag ge mig. Så glad nu i efterhand, helt slut i benen och skönt trött. Nu kör vi på den här veckan med massa ny energi! Kommer upp ett inlägg om Kayla’s BBG jag kör snart, ni är många som frågat om det. PUSS och sov så gott, jag kommer sova som ett barn… <3

//Lovely feeling, just got back from a sweaty workout! These pics are from this summer though but I was just as sweaty but it’s really dark here at night so couldn’t really take any pics. ;-) Haven’t had the urge to work out lately except from power-walks so I’ve been listening to my body and had a break from it. Actually pretty nice to re-charge some energy! The hard part after a pause is to get back at it haha, I can just say that the TV sounded like a much better plan than going out in the dark to the gym but I just felt that now I just have to do it. I’m so glad I did it now when I’m done, my legs are super tired and my entire body is just done. Now I will get back at it this week with a bunch of new energy! Will do a post about Kayla’s BBG that I do soon, many of you have asked about it. HUGS and sleep tight, I will sleep like a baby… <3

12 reaktioner på “FINALLY BACK”

 • Maaike says:

  Did you do the legs workout from Kayla’s BBG or weight lifting? :-) I’m going tomorrow morning for my leg session! Now I’m going to enjoy my quark bowl, sleep tight XXX

  • Janni says:

   Oh yes I did, almost puked over there hahaha!! Good luck tomorrow then sweetie. <3 How fun, I'm about to go and make myself a bowl of quark as well. Great minds think alike! ;-)

 • antonia says:

  wooop you can be proud of youerself that you did it <3 i had a rest day today but tomorrow i will go.

  do you do every morning a power walk? and i also wanted to ask how you handel it with dinner if you go and workout in the evening? do you then not eat dinner and just a snack before and after workout?

  • Janni says:

   Oh I am super proud!! :-) Not every morning, but I would love to do it every morning… Sometimes I’m just too tired or hungry hehe. I always eat dinner, wouldn’t miss it! Today I had dinner before my workout and then a snack after it, all depends on what time I do my workout. :-) Hugs sweetie! <3

 • Andromeda18_ says:

  Just out of curiosity, how many times a week do you workout?

  • Janni says:

   Except from last week (1,5 weeks) I workout 3 times/week. And then some powerwalks, it’s different every week but around 4-5 walks/week. :-) Hugs!

 • Maria says:

  Vad härlig känslan är att komma igång igen efter en viloperiod från träningen :)
  Jag har kört 75 min yoga ikväll, även jag är glad att jag kom iväg trots att det tog emot!

  • Janni says:

   Verkligen, nästan värt att ta en paus ibland bara för det. ;-) Åh vad skönt, skulle verkligen vilja köra yoga snart också. Kram!

 • Ebba says:

  Vart är ditt halsband ifrån? Superfint!:)

  • Janni says:

   Jag har designat det själv faktiskt och fått det tillverkat av Elisabeth Bredbacka. :-) Kram!

 • Diana says:

  Hi Janni, I know that you wear this beatiful necklace almost everyday but I noticed that Jon has something similar….Is is the same as you have? I want to buy something like this to my boyfriend and me for our anniversary…May I ask you where did you order them? :) thx

  • Janni says:

   Hey! Yes, I made the same one for me and Jon. I designed it myself and then I ordered it from a girl in Sweden, Elisabeth Bredbacka, but I’m sure you can go to anyone that makes jewelry. :-) Hugs! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.