BLUE WALLS

janni-deler-blue-wallsDSC_0956
janni-deler-blue-wallsDSC_0953
janni-deler-blue-wallsDSC_0908
janni-deler-blue-wallsDSC_0934
janni-deler-blue-wallsDSC_0913 copy
janni-deler-blue-wallsDSC_0972
janni-deler-blue-wallsDSC_0967
janni-deler-blue-wallsDSC_0938
janni-deler-blue-wallsDSC_0902
janni-deler-blue-wallsDSC_0965

Bershka top/ Choies skirt (here!)/ Chanel bag/ Shoes from Miami

Här kommer en outfit jag glömt visa er från Monaco, jag har fått en knäpp på blått alltså. Det håller i sig!! Börjar ni tröttna på de här skorna? ;-) Haha, jag älskar de och det är faktiskt de skönaste skorna jag har och även de högsta… Väldigt konstigt i mina öron men jag gillar’e! Nu sitter jag helt slut här hemma, fick med mig Mira på ett “indoor walking”-pass på gymmet och det var grymt svettigt. Kom hem, lagade mat och fastnade på golvet i duschen lite för länge. Nu ska jag laga något gott kvällsnacks och sen blir det sängen! Puss och god natt <3

//Here’s an outfit I forgot to show you from Monaco, I’m seriously crazy in blue. I can’t get enough! Are you getting tired of these shoes yet? ;-) Haha, I love em and they’re actually the comfiest shoes I have and also the highest… Sound weird but I like it! Now I’m in bed totally done, Mira joined me for a “indoor walking”-session at the gym, so sweaty after it. Got home, cooked some food and ended up at the floor in the shower for way too long. Time to make a tasty night snack and then straight to bed! Kisses and good night <3

20 reaktioner på “BLUE WALLS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.