WATER ANIMALS

janni-deler-janni-deler-monaco-beachDSC_0764
janni-deler-monaco-beachDSC_0754
janni-deler-monaco-beachDSC_0751
janni-deler-monaco-beachDSC_0797
janni-deler-monaco-beachDSC_0746

Hahaha you can really tell how scared I was for all the fishes in there…

Hahaha, höll på att dö av skratt när jag såg den första bilden! Det var stora fiskar i vattnet och jag var ju inte lite rädd… ;-) Tillslut vågade jag hoppa i vattnet iallafall, Jon sa att dem skulle flytta på sig vilket dem gjorde. Yes, ibland är jag en fegis! Skönt att solen skiner här hemma, men det är riktigt kallt idag. Hade gärna glidit ner på stranden i eftermiddag, men det får jag vänta med ett tag. Borde egentligen flytta till ett varmare land på heltid, jag blir alltid så kall när hösten kommer. Ska försöka få Mira att komma till mitt gym ikväll så vi kan gå på ett konditionspass ihop (och bli varm hehe), alltid roligare att träna tillsammans. Hoppas ni har en fin dag <3

//Hahaha, I was laughing so hard when I saw the first pic! It was really big fishes in the water and I was pretty scared… ;-) After a while I went in the water, Jon told me they would move which they did. Yep, I’m a coward sometimes! The sun is shining here and that’s nice, but it’s actually really cold today. Would love to go to a beach later on today, but I guess I have to wait for that. Should move to a warmer country full time, I always get so cold when fall is coming. Will try to get Mira to my gym tonight so we can go on a cardio-session together (to get warm hehe), so much more fun to do it together. Hope you guys have a great day <3

14 reaktioner på “WATER ANIMALS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.