BLACK BOOTS

janni-deler-black-boots-dinskoDSC_1143
janni-deler-black-boots-dinskoDSC_1183
janni-deler-black-boots-dinskoDSC_1192
janni-deler-black-boots-dinskoDSC_1159
janni-deler-black-boots-dinskoDSC_1137 copy
janni-deler-black-boots-dinskoDSC_1169
janni-deler-black-boots-dinskoDSC_1146
janni-deler-black-boots-dinskoDSC_1141
janni-deler-black-boots-dinskoDSC_1166

Glasses here!/ Old vest from River Island/ H&M top/ Gaultier for Lindex bag/ Din Sko boots (here!)        Photos by Caroline!

All black, nästan. ;-) Gjorde om den här västen till en “klänning”, ville egentligen köra barbent då jag älskar det när man har boots men det var alldeles för kallt… Som jag sagt tidigare har vi nu ett samarbete med Din Sko så jag valde att styla ett par skor därifrån, hur grymma är de här bootsen!? Hade på riktigt svårt att välja ett par för det fanns så mycket snyggt men jag tror de här kommer bli nya favoriter. Ganska enkla med det lilla extra, precis som jag gillar det! Ikväll är det middag med massa tjejer på som gäller, ska bli mysigt. Hörs sen <3

//All black, almost. ;-) Did this vest into a “dress”, wanted to wear it with bare legs since I love to have that with boots but it was way too cold… As I mentioned earlier we are now collaborating with Din Sko so I chose to style a pair of shoes from there, how cool are these boots!? Had a really hard time deciding for one pair since it was so many nice ones but I think these will be new favorites. Pretty simple with the little extra, just as I like it! Tonight I have dinner plans with lots of lovely ladies, can’t wait. Talk to you soon <3

11 reaktioner på “BLACK BOOTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.