Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:03 | October 1, 2014

EYEBROWS

janni-deler-eyebrows-linaekhDSC_1198 janni-deler-eyebrows-linaekhDSC_1200 janni-deler-eyebrows-linaekhDSC_1199 janni-deler-eyebrows-linaekhDSC_1209 janni-deler-eyebrows-linaekhDSC_1201 janni-deler-eyebrows-linaekhDSC_1202

Finally booked an appointment with Lina again to do my eyebrows at the Eleven-store, just love the feeling!

Vad skulle jag göra utan Lina… Haha, som ni vet så är jag riktigt ointresserad av allt som handlar om smink/skönhet så jag är inte så duktig. Lina fixade mina ögonbryn för ganska längesen och jag har aldrig varit så nöjd som då. Jag gjorde mitt bästa för att underhålla det men sen kom sommaren och jag rörde inte en pincett ungefär så jag tappade ju formen ganska snabbt. Nu kunde vi äntligen boka in en tid, Lina är ögonbryns-mästare (och smink, shit vad duktig den tjejen är!!). Hon färgade mina bryn och formade de, blev så sjukt nöjd! Ögonbrynen gör ju så otroligt mycket. Är säker på att ni kan boka Lina om ni vill göra samma sak, härligare tjej får man leta efter. Ha en härlig kväll! <3

//What would I do without Lina… Haha, as you know I really don’t have an interest for make up/beauty so I’m not really good at it. Lina did my eyebrows a while ago and I’ve never been so happy with them as back then. I did my best to keep them the same way but then summer came and I almost didn’t use a tweezer once so they lost their shape pretty quick. Now we finally booked an appointment again, Lina is the eyebrow-master (and make up, holy shit that girl knows what she’s doing!!). She tinted and shaped my brows, and I got soo happy with the result! Brows do so much for your look. I’m sure you can book an appointment with her if you like, there’s hard to find a nicer girl. Have a great night! <3


21 kommentarer21 kommentarer om “EYEBROWS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • varför så snygg??? åh haha

  Reply
 • Haha du är för gullig du <3

  Reply
 • Du är verkligen sååå himla fin ❤️

  Reply
 • Men du är ju för gullig! <3

  Reply
 • I don’t like it ….

  Reply
 • Hej, Gud vilken fin blogg du har! VERKLIGEN EN STOR FÖREBILD FÖR MIG!!! Älskar verkligen dina bilder så jag undrar hur du redigerar dina bilder! Skulle bli sjukt tacksam för svar! Kram

  Reply
 • Vad glad jag blir, tack söta du! Jag redigerar i Lightroom, har några färdiga filter och ändrar kontrast/ljus osv. :) Kram!

  Reply
 • They look great!! Love to get my brows done too :)

  http://www.skinnybelle.com/

  Reply
 • Åh snygga borstar! Måste jag kolla in, rosa är mycket roligare att ha än de “vanligt” tråkiga svarta!
  Toppensnygga ögonbryn :)

  Reply
 • Haha jag vet, så sjukt snygga! :D <3

  Reply
 • Hej Janni,

  Du är vacker som få, för att vara 22…

  Tycker inte du det känns konstigt att tjäna pengar på att vara en förebild vid dina unga år?

  //Rikard von Jönsson

  Reply
 • Hej på dig. Hmm, jag är för det första inte 22 utan 24, men det spelar nog ingen roll. Vet inte exakt vad du menar då det inte är det jag tjänar pengar på, men det känns otroligt kul att tjejer ser mig som en förebild i mina “unga år”, då måste jag ha gjort något bra. ;-) Ha det fint!

  Reply
 • You are so beautiful! I really like your look and your blog, too. Everyday I’m checking your website and you impress me so much!
  xoxo Kira :-)

  Reply
 • Naaw thanks a lot sweetheart, makes me so happy to hear! <3

  Reply
 • Åh vad fint det blev… puss o kram <3

  Reply
 • Puss på dig! <3

  Reply
 • Hm..näää jag måste säga tummen ner. Tycker att hon har markerat dina bryn lite för hårt samt målat de för tätt ihop mellan ögonen.

  Reply
 • Hehe, alla tycker vi olika! Jag tycker det blev perfekt iallafall. :-) Kram!

  Reply
 • Det viktiga är att du är nöjd såklart! Tycker dina bryn är riktigt fina i sig själv.

  Reply
 • Fint!

  Reply
 • Jättefint :)

  Reply