SUNSET

janni-deler-sunset-ginatricot-editionDSC_1914
janni-deler-sunset-ginatricot-editionDSC_1917
janni-deler-sunset-ginatricot-editionDSC_1922
janni-deler-sunset-ginatricot-editionDSC_1897
janni-deler-sunset-ginatricot-editionDSC_1903
janni-deler-sunset-ginatricot-editionDSC_1925
janni-deler-sunset-ginatricot-editionDSC_1937 copy
janni-deler-sunset-ginatricot-editionDSC_1927
janni-deler-sunset-ginatricot-editionDSC_1909
janni-deler-sunset-ginatricot-editionDSC_1931

RayBan glasses/ Gina Tricot limited edition set (here!)/ Chanel bag/ Nelly shoes (here!)

Äntligen landat i Marbella, allt gick smidigt även om vi var tvungna att flyga en liten omväg. ;-) Nu har vi precis ätit middag och jag sitter här på restaurangen och lånar internet, haha älska Spanien och internet… Vi har fortfarande inget som funkar hemma i huset men hoppas på att äntligen lösa det imorgon! Här kommer min sista look från Ibiza, alltsååå ljuset uppe på taket på hotellet!! Körde på Gina Tricot’s limited edition set, gillar mixen på den. Nu ska jag hänga med i snacket igen och umgås med min pappi, hörs imorgon. Puss! <3

//Finally landed in Marbella, everything went smooth even though we flew a little detour on our way here. ;-) Now we just had dinner and I’m borrowing the internet here at the restaurant, haha gotta love Spain and their internet… We still haven’t solved any internet that works in our house here but hopefully we will fix it tomorrow! Here’s my last look from Ibiza, my goood the light on the roof top of the hotel!! Went for the Gina Tricot limited edition set, really like the mix of it. Will try to get back in the conversation again here and hang out with my dad, talk to you tomorrow. Hugs! <3

15 reaktioner på “SUNSET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.