#MYNIKONMOMENTS

janni-deler-nikon-momentsDSC_2005
janni-deler-nikon-momentsDSC_2006

The most common question on my blog is which camera I use, always Nikon!

God morgon babes! Jag får frågan om vilken kamera jag använder nästan dagligen, den första riktiga kameran jag köpte var en Nikon. Jag är därför så otroligt glad och stolt över att berätta att jag nu kommer vara Nikon-ambassadör för en tid, ganska naturligt för mig då det är ett varumärke jag använt varje dag i över ett års tid. Som ni säkert märkt i min blogg är bilder och kvalité väldigt viktigt för mig, jag älskar att fota och vill ha den stunden i bra kvalité. Jag har min Nikon D600 men ska nu prova en mindre som heter D5300, den har Wifi och vridbar skärm. Det är något jag saknat på min, att lätt kunna skicka över bilderna till telefonen och instagramma och att kunna ta selfies i bättre kvalité! ;-) Ska bli otroligt kul att leka med den här! Kommer en tävling lite längre fram också så håll utkik… <3

//Good morning babes! The most common question here on my blog is what camera I use, the first real camera I bought was a Nikon. I’m so incredible happy and proud to tell you guys that from now on I will be a Nikon-ambassador for a while, pretty natural for me since it’s a brand I’ve used every single day in over a year. As you’ve probably noticed in my blog pictures and quality is really important to me, I love to take photos and I want that moment to be in great quality. I have my Nikon D600 but will now try a smaller one that’s called D5300, it has Wifi and swivel screen. It’s something I’ve missed on mine, to easy send over pictures to you phone and instagram and to be able to take selfies in better quality! ;-) Can’t wait to start playing around with this! Will be a contest further on too so stay tuned… <3

19 reaktioner på “#MYNIKONMOMENTS”

 • Johan E says:

  Nikon is daa shiit! :) Har haft ett gäng och alltid varit supernöjd. Borde kanske hänga med i tiden och köpa en ny snart.

 • Laura says:

  Hej!
  Det kanske är känsligt för dig men skulle så gärna vilja veta mer om din bröstoperation. Var du gjorde den, kostnad, hur mkt du la in, rehab-tid, om du är nöjd? Mvh

  • Janni says:

   Maila mig detta istället, om du har några funderingar! Mitt tips är att boka en konsultation och fråga allt där, då får du alla svar från en läkare istället utifrån dig själv och dina behov/önskningar. :-) Kram!

 • Klara says:

  Så roligt! Passar perfekt till dig tycker jag! :)
  Kan du inte (nu när du är ambassador) blogga lite mer om kamera o sånt? Typ lite tips och “how to” för folk (typ mig haha) som inte är så bra på det! Har följt din blogg hela året o dina kort är aaaaltid så himla fina! Spelar ingen roll om det är mörkt eller sol! Roligt att följa, Keep it up! Hälsningar från Österrike
  Kram Klara

  • Janni says:

   Jag ska försöka, tycker det är så sjukt svårt för jag bara kör på! Tänker inte så mycket när jag fotar haha! Men ska försöka få till någon post om det. :-) Kram! <3

 • Maja ♥ says:

  Kul med ny kamera! Jag har en Canon 600D och jag saknar också wi-fi överföringen…

 • Erna says:

  Jag h[ller med Klara, hade varit toppen med en lite kamera guide. Jag har precis startat upp blogg och vill så gärna fota fint men det är svårt med alla inställningar. Hälsningar från England

 • Jessica says:

  Forst och framst, tack for en grym blogg!! Haller med att det skulle bara skoj att fa lasa lite tips och rad om hur du anvander din kamera for att sa himla fina bilder!! Anvander du photoshop eller nagot annat program for att fixa till bilderna?

  • Janni says:

   Tack själv fina du! <3 Ska försöka, svårt att förklara då jag mest går på känn… Men, jag använder Lightroom när jag redigerar, har färdiga filter och sen ändrar jag ljus, kontrast osv. :-) Kram! <3

 • Cecilia says:

  Vad använder du för en kamera för utekvällar? Någon mindre som passar i handväskan?

 • Tom says:

  Vad är de för objektiv?

 • Lovisa says:

  Hej! Vad heter den kameran du ska pröva nu? Den med wifi & vridbar skärm? :)
  Kram

 • Cathy Anita says:

  Hey :) Can I ask you, which lens you have? :) I really really like your blog/instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published.