MIXED CROSSFIT

janni-deler-crossfit-marbellaDSC_2363
janni-deler-crossfit-marbellaDSC_2355
janni-deler-crossfit-marbellaDSC_2361
janni-deler-crossfit-marbellaDSC_2365
janni-deler-crossfit-marbellaDSC_2369
janni-deler-crossfit-marbellaDSC_2373
janni-deler-crossfit-marbellaDSC_2386
janni-deler-crossfit-marbellaDSC_2377
janni-deler-crossfit-marbellaDSC_2392
janni-deler-crossfit-marbellaDSC_2394
janni-deler-crossfit-marbellaDSC_2401

Yesterday’s crossfit workout, really mixed!

Alltså jag är DÖD! Har kört en helt sjuuuk hinderbana idag men berättar mer om det imorgon. Orkar verkligen inte kolla igenom bilderna nu… ;-) Igår körde vi ett crossfit-pass som var väldigt blandat, vill ni se exakt vad vi gjorde så skrev Jon ner det på sin blogg (här!). Min favorit var hopprepet, vi skulle hoppa så många hopp vi kunde på 5 minuter och jag klarade 598 st. Kul att testa om ett tag igen och se om man blir bättre! Sorry för alla träningsposter igen, till er som inte är så intresserade haha! Kommer lite annat snart men nu har vi faktiskt mest tränat och glidit runt i träningskläder när det regnat. ;-) Ha en mysig kväll, jag kan knappt skriva med mina armar… <3

//Okay I’m DEAD! Have done the craziest obstacle course today but I’ll tell you more about that tomorrow. Really have no energy to go through the pics right now… ;-) Yesterday we did a crossfit session that was really mixed, if you want to see exactly what we did head over to Jon’s blog (here!). My favorite was the skipping rope, we were supposed to do as many jumps as possible in 5 min and I did 598. Fun to try again later on and see if you get better! Sorry for all the training posts again, for you who don’t like it haha! Will get some other things in here soon but now we’re actually mostly been working out and wearing workout stuff because of the rain. ;-) Have a cozy night, I can barely write this with my arms… <3

9 reaktioner på “MIXED CROSSFIT”

 • Ellen says:

  Jag tycker det är kul att läsa träningsinlägg :D

 • Nienke says:

  I really like the workout post, of a sporty girl! ;)
  So keep up the good job!

 • sandra says:

  I love workout posts! :)

  http://www.kassandragoldofficial.com – Danish blogger, Miss World Denmark contestant and tv personality <3

 • Madelen says:

  Hej! Undrar var du köpt colmar ski jacket md 2006? Letat men kan inte hitta det någonstans. Undrar annars om du möjligtvis skulle vilja sälja jackan och kanske byxorna? :)

 • effie says:

  I love the workout posts as well, how do you do to look pretty even when working out ahah? I did my first almond butter yesterday thanks to your recipie and it was delicious thanks!!
  Next week I am starting Kayla’s bbg and I can’t wait :) Also and perhaps you do it sometimes, I have seen great positive changes in my body thanks to Pilates and core stability classes, especially with abs and arms being very defined :)
  by the way you are sooooooo lucky to go to Bali, I cant wait to see some pictures!!1
  xxxxxxxxxxxxxx

  effie

  • Janni says:

   Haha I don’t always look pretty, I promise you that… ;-) I’m glad you liked it! And good luck with the BBG, you will love it (I hope!). :-) Big hug!

 • Johanna says:

  Hejsan! Jag hittade din blogg genom natalieholmstrom.devote.se som tipsade om några bloggar och gissa om jag blev förvånad när Henrik dök upp på en bild! Jag bodde i Marbella i 1,5 och jobbade som barnflicka så Henke känner jag väl :) extra kul att du är på Bali nu, jag var där i januari! Missa inte Ubud, det var nog min favorit. Matlagnungskurs, cykelutflykt och monkey forest rekommenderas varmt! Här är bloggen jag skrev under vår resa: http://australienblogg.se/category/bali/. Åker ni till Ubud så får ni verkligen inte missa Clear Café, bästa restaurangen på länge!

  Det blev visst en lång kommentar, egentligen ville jag bara säga att jag verkligen gillar din blogg. Riktigt härliga bilder!

  • Janni says:

   Åh vad kul att höra, Henke är en god vän till oss! :-) Barnen är ju för härliga också… Tack för alla underbara tips!!! <3 Stor kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.