BLUE REFLECTIONS

janni-deler-blue-londonDSC_2943
janni-deler-blue-londonDSC_2960
janni-deler-blue-londonDSC_2955
janni-deler-blue-londonDSC_2965
janni-deler-blue-londonDSC_2970-2

Old sweater/ Pimkie shirt/ Choies skirt (similar here!)/ Chanel bag/ Calzedonia tights/ JC shoes (here!)

God morgon! Såhär knatade jag runt igår hela dagen på stan, bekvämt och blått såklart. ;-) Vi hade en riktigt skön dag, vi tog det lugnt och bara strosade runt, fikade och hängde med tjejerna en stund. Tiden gick så snabbt så det hann bli mörkt när jag kom på att jag ville fota, men tänkte att det kan bli kul med lite annorlunda ljus. Många frågar hur jag tänker när jag packar, jag fokuserar på mer kläder och få skor eftersom det tar störst plats. Därför är det samma skor lite oftare nu när jag varit hemifrån så länge! Nu ska vi hugga in på frukosten och sen spendera sista timmarna i London innan det är dags att flyga hem. <3

//Good morning! This was how I walked around all day yesterday, comfy and blue off course. ;-) We had a great day, just chilled and walked around, had coffee and hung out with the girls for a while. Time went by so fast so it went dark when I decided I wanted to take some pics, but I thought it would be fun with a different light. I’ve gotten lots of questions about how I pack my bags when traveling, I focus on bringing more clothes and less shoes since that takes the most space. That’s why I wear the same shoes a bit more often now when I’ve been away from home for so long! Now we’re just about to dig in to our breakfast and then spend our last hours in London before we’re heading home. <3

12 reaktioner på “BLUE REFLECTIONS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.