Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:01 | October 18, 2014

LONDON SNAPS

janni-deler-london-snapshotsDSC_2913janni-deler-london-snapshotsDSC_2914janni-deler-london-snapshotsDSC_2937janni-deler-london-snapshotsDSC_2921janni-deler-london-snapshotsDSC_2915janni-deler-london-snapshotsDSC_2918janni-deler-london-snapshotsDSC_2926janni-deler-London-snapshots_DSC4797 copyjanni-deler-london-snapshotsDSC_2933janni-deler-london-snapshotsDSC_2939

Some snaps from our London-day yesterday!

Lite bilder från härliga London som bjöd på sol på förmiddagen! Vi åkte till Harrods (vackra byggnad!!) och spanade, åt lite mat, strosade lite till och åt lite mer haha. Tillslut mötte vi upp mina härliga tjejer som jag bodde här med förut, saknar mina syrror när vi inte ses så ofta. <3 Efter det gick vi och kollade lite mer i butiker, jag shoppade en tröja, på herravdelningen. Så ingen shopping-lycka men hade en grym dag iallafall! Snart dags att åka mot flygplatsen, får åka tillbaka hit snart igen. Puss! <3

//Some snaps from lovely London that gave us some sun in the day! We went to Harrods (beautiful building!!) and checked it out, had some food, walked around a bit more and had more food haha. Finally we met up with my girls that I used to live here with, miss my sisters when we don’t see each other that often. <3 After that we went for some shopping, I bought a sweater, from the mens department. So no shopping-luck but I still had a great day! Soon time to head over to the airport, need to go back here soon again. Hugs! <3


8 kommentarer8 kommentarer om “LONDON SNAPS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jättefina bilder och det låter som att du har haft en väldigt bra dag :)

  Reply
 • Låter som en jättemysig dag. Älskade London! Finns ingen bättre stad <3

  Reply
 • hej vad använder du för kamera? har du en eller flera?? :)

  Reply
 • Hej! Nu har jag lite olika, Nikon D600 för outfits, Nikon D5300 för varje-dag snaps (provar den nu så det är därför, gillar den massor), sen en liten kamera som jag inte tror säljs längre som jag har på kvällen/natten när man äter sen middag eller är ute och festar. :-) Kram!

  Reply
 • Har gått på samma gymnasium som två av tjejerna på bilden, tror dem gick en klass över mig :)

  Reply
 • Åh vad kul! Säkert Becca och Anna då. :-) Bästa tjejerna!! Kram!

  Reply
 • Sallad verkar vara en väldigt vanlig huvudrätt för dig. Beställer du någonsin något annat?

  Reply
 • Haha, ja det ser nog ut så… Älskar sallad! :-) Men absolut gör jag det, kan inte leva på enbart sallad. Visar bara en del av mitt liv här i bloggen får du tänka på, inte allt jag gör/äter som kommer med här. Kram!

  Reply