LONDON SNAPS

janni-deler-london-snapshotsDSC_2913
janni-deler-london-snapshotsDSC_2914
janni-deler-london-snapshotsDSC_2937
janni-deler-london-snapshotsDSC_2921
janni-deler-london-snapshotsDSC_2915
janni-deler-london-snapshotsDSC_2918
janni-deler-london-snapshotsDSC_2926
janni-deler-London-snapshots_DSC4797 copy
janni-deler-london-snapshotsDSC_2933
janni-deler-london-snapshotsDSC_2939

Some snaps from our London-day yesterday!

Lite bilder från härliga London som bjöd på sol på förmiddagen! Vi åkte till Harrods (vackra byggnad!!) och spanade, åt lite mat, strosade lite till och åt lite mer haha. Tillslut mötte vi upp mina härliga tjejer som jag bodde här med förut, saknar mina syrror när vi inte ses så ofta. <3 Efter det gick vi och kollade lite mer i butiker, jag shoppade en tröja, på herravdelningen. Så ingen shopping-lycka men hade en grym dag iallafall! Snart dags att åka mot flygplatsen, får åka tillbaka hit snart igen. Puss! <3

//Some snaps from lovely London that gave us some sun in the day! We went to Harrods (beautiful building!!) and checked it out, had some food, walked around a bit more and had more food haha. Finally we met up with my girls that I used to live here with, miss my sisters when we don’t see each other that often. <3 After that we went for some shopping, I bought a sweater, from the mens department. So no shopping-luck but I still had a great day! Soon time to head over to the airport, need to go back here soon again. Hugs! <3

8 reaktioner på “LONDON SNAPS”

 • Maja ♥ says:

  Jättefina bilder och det låter som att du har haft en väldigt bra dag :)

 • Maria says:

  Låter som en jättemysig dag. Älskade London! Finns ingen bättre stad <3

 • hej vad använder du för kamera? har du en eller flera?? :)

  • Janni says:

   Hej! Nu har jag lite olika, Nikon D600 för outfits, Nikon D5300 för varje-dag snaps (provar den nu så det är därför, gillar den massor), sen en liten kamera som jag inte tror säljs längre som jag har på kvällen/natten när man äter sen middag eller är ute och festar. :-) Kram!

 • Maria says:

  Har gått på samma gymnasium som två av tjejerna på bilden, tror dem gick en klass över mig :)

 • Evelina says:

  Sallad verkar vara en väldigt vanlig huvudrätt för dig. Beställer du någonsin något annat?

  • Janni says:

   Haha, ja det ser nog ut så… Älskar sallad! :-) Men absolut gör jag det, kan inte leva på enbart sallad. Visar bara en del av mitt liv här i bloggen får du tänka på, inte allt jag gör/äter som kommer med här. Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published.