CAMERA COURSE

janni-deler-Nikonlisaolsson_1

Happy girl with her Nikon, haha!

Igår hade vi ju kamera/redigeringskurs hela dagen. Jag trodde jag hade ganska bra koll men shit vad man kan lära sig mycket… Nu är det bara öva öva öva som gäller! Vi fick provta lite bilder igår och så här glad var jag när jag fick gå ut och leka med kameran och allt nytt jag lärt mig. ;-) Nu ska jag iväg på afternoon tea, typiskt mig att skriva att solen skiner för nu ser det grått ut igen… Ska försöka fota en outfit till er iallafall, var alldeles för länge sen nu! Puss <3

//Yesterday we had camera/editing-course all day. I thought I knew the most of it but oh my how much there is left to learn… Now I just need to practice and practice some more! We got to practice yesterday after we learnt some stuff and this is how happy I was when I got to go out and play with my camera and all the new stuff I learnt. ;-) Now I’m off for an afternoon tea, just because I wrote that it’s sunny outside it looks grey again… Will try to shoot an outfit anyway, was way too long ago now! Hugs <3

9 reaktioner på “CAMERA COURSE”

 • Josefina says:

  Hej Janni! Har också en nikon och undrar hur du tar så bra bilder några tips? Tar du med eller utan blixt och hur får du isåfall till bra bilder utan blixt? :) Din blogg är en grym inspirationskälla

  • Janni says:

   Jag tar alltid utan blixt med min Nikon, vill lära mig fota med blixt dock! Mitt tips är att gå en kurs, tänk på att ljuset du tar i spelar stor roll. :-) Kram!

 • Elsa Winge says:

  Kan inte du visa tips och tricks som du brukar använda dig av, både när det gäller fotografering men också redigering? Vore superkul!

  • Janni says:

   Jo jag kan försöka men vet inte hur jag ska förklara, ljuset du fotar i spelar stor roll sen till redigering är det bara övning som gäller. Jag har färdiga filter som jag sen redigerar extra på så det är ett tips att köpa. :-) Kram!

 • Vi gick också en fotokurs och det är verkligen kul när man lärt sig
  hur kameran fungerar!
  http://wlaukkanens.se

 • Emma says:

  Hej Janni :) älskar din blogg, bilderna, gillar din personlighet, och så är du så himla fin! Du är en stor förebild för mig! Jag undrar vem som tar dina sjuk snygga outfit bilder och vad du använder för objektiv och inställningar :) och skulle också vilja veta om du redigerar bilderna inan du läger ut de eller är de redan så här fina färger ?! Skulle vara jätte kul om du svarar! Ha det så bra <3

  • Janni says:

   Hej fina och tack för underbara ord! <3 Det är olika varje gång men Jon fotar oftast. :-) Jag har olika objektiv men 50mm f1,8, 85mm f1,8 och 20mm f1,8. :-) Ja, jag redigerar alltid bilderna då jag fotar i RAW-format vilket för bilden ganska grå. Kram! <3

 • Iva says:

  Hi Janni!! What a great blog, I really like reading your posts. What course did you go to? Please an you send a link to it? Also what camera do you use? Xoxoxo

  • Janni says:

   Hey sweetie! Rami Hanna had the course, right now he’s not doing any but I think he will start soon again. :-) I use Nikon D600! Hugs <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.