DAY PARTY

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Me and my babe Mira today at the party-brunch by Nelly!

Vilken dag/kväll vi har haft! Känns som det är mitt i natten… Världens roligaste dagsfest, har dansat som ett djur och hängt med alla härliga människor. Nu är jag helt slut efter brunch, “efterfest” och middag på Broken. Ska bli otroligt skönt att sova, kände samma för sex timmar sen men höll ut. Var en ganska konstig känsla när vi gick ifrån festen och det var ljust ute, men jag älskar det! ;-) Ha en underbar lördagkväll så hörs vi imorgon, nu är det läggdags. Puss! <3

//What a day/night we’ve had! Feels like it’s in the middle of the night… The best day party ever, I’ve been dancing like crazy and hung out with all the amazing people. Now I’m totally done after brunch, “after party” and a dinner at Broken. Can’t wait to go to sleep, felt the same six hours ago but I stayed awake. Pretty weird feeling to leave a party when it’s still bright outside, but I love it! ;-) Have a great saturday night and I’ll talk to you tomorrow, time for me to get some sleep. Hugs! <3

9 reaktioner på “DAY PARTY”

 • Emma says:

  Hej Janni! Jag fullkomligt avgudar din blogg. Blir så inspirerad varje gång jag går in här. Både träning och mode! Men jag är väldigt intresserad av inredning och undrar om du också är det? Hade varit nice att få se lite hur det ser ut hos dig! Älskar de små glimtarna man får ibland, både hos dig och dina vänner, men ett större inlägg om inredning hade varit supernice!! MASSA KRAMAR

  • Janni says:

   Hej fina du och tack, vad glad jag blir! <3 Jag älskar inredning men bor för litet och är hemma för sällan för att ta tag i det i mitt eget hem tyvärr… Ska försöka göra ett inrednings-inspo inlägg! :-) Kram!

 • julia says:

  vart är klänningen ifrån???? ska på dop nästa vecka och hade verkligen vilja ha en liknande klänning! ;D

 • Vad roligt med fest mitt på dagen & jag förstår att du var trött. Fina var ni & hoppas du är piggare idag.
  Mvh Anette Starby

 • ISA says:

  Mer dagsfest åt folket alltså!!

 • deisy says:

  what size are you wearing in this dress and in GINA TRICOT WHITE KNITWEAR ;) just want to get as loose fit as you have,perfect babe!

  • Janni says:

   I’m wearing size XS and don’t know what knitwear you mean… But usually size S in Gina Tricot clothes. :-) Hugs!

 • Evelina says:

  Du har ett så sjukt fint leende, du borde le mer på det sättet som du gör på den här bilden! Tack för en grym blogg! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.