HAIRY BABES

janni-deler-hairy-shoes-jennieellencomDSC_5564
janni-deler-hairy-shoes-jennieellencomDSC_5571
janni-deler-hairy-shoes-jennieellencomDSC_5565

My new babes from Jennie-Ellen, find them here!

Tog ju med mina nya babes, har verkligen inte haft användning för de än bara… ;-) Många av er gissade rätt, jag körde på de svarta, håriga. Jag är ju riktigt svag för håriga skor, ett par svarta skor kan bli så mycket mer med en detalj som det. Ska försöka få till en outfit när jag har på mig de här goinarna så ni får se hur de ser ut på. Det är ju trots allt lördag imorgon så vi kanske tar oss ut en sväng på kvällen haha! Den här fredagen blir det lost och mys, skidåkning imorgonbitti igen. Ha en härlig kväll hjärtan, puss! <3

//Brought my new babes with me here, really haven’t had the time to use them yet… ;-) A lot of you guessed correct, I went for the black, hairy ones. I’m really weak when it comes to hairy shoes, a black pair can be so much more with that kind of detail. Will try to shoot an outfit wearing these so you can see how they look on. It’s saturday tomorrow so who knows, maybe we will go out at night for once haha! This friday will be spent watching lost and chill, skiing early tomorrow morning again. Have a great night lovelies, hugs! <3

3 reaktioner på “HAIRY BABES”

Leave a Reply

Your email address will not be published.