EASY DINNER

janni-deler-easy-dinnerDSC_5665
janni-deler-easy-dinnerDSC_5667
janni-deler-easy-dinnerDSC_5668
janni-deler-easy-dinnerDSC_5670
janni-deler-easy-dinnerDSC_5672

Our saturday dinner, chicken, vegetables and lots of goodies as a wrap.

Har haft världens bästa dag i backen, vädret var helt otroligt. Det verkade däremot alla tycka så det blev lite väl mycket folk efter ett tag, men vi åkte hela morgonen vilket var perfekt! :-) Efter det har vi chillat hemma, åkt till ett shoppingcenter och kollat runt lite och handlade upp oss på lite mat. Verkar som ALLT är stängt här på söndagar. Lagade till en grym middag som jag tänkte dela med mig av, Jon är kocken i hemmet. Ni ser ungefär hur allt går till, stek kyckling och grönsaker och lägg det i en wrap. Toppa med allt gott du gillar, rulla ihop och sen är det klart! Behöver inte va svårare än så. ;-) Ha en härlig lördagkväll så hörs vi imorgon, puss och kärlek. <3

//I’ve had the best day in the slope, the weather was insane. Unfortunately everyone thought the same so in the end there was a bit too many people, but we had the whole morning which was perfect! :-) After that we just chilled at home, went to a shopping center and looked around and stacked up on some food since everything seems to be closed here on sundays. Made a great dinner that I thought I would share, Jon is the chef in the house. You can see almost every step, fry chicken and vegetables and put in a wrap. Top it all with whatever you like, roll it together and then it’s done! Don’t need to be any harder than that. ;-) Have a great saturday night and I’ll talk to you tomorrow, kisses and love. <3

4 reaktioner på “EASY DINNER”

Leave a Reply

Your email address will not be published.