FITNESS FESTIVAL

janni-deler-timetowow-casallDSC01695
janni-deler-morning-runDSC01680

Time for a weekend full of training stuff in Gothenburg! (wish it was this sunny though…)

Hej på er! Trodde jag hade hur mycket tid som helst imorse eftersom jag gick upp så tidigt men klockan sprang ifrån mig. Har iallafall haft tvättstugan och packat till gbg, nu blir jag snart upphämtad så ska vi åka bil dit. Ska bli riktigt kul!! Härliga människor, hotell i gbg och bara en riktigt härlig helg. Någon som kommer till fitnessfestivalen? Ses vi där? :D Händer så mycket kul den här månaden så jag måste nypa mig i armen, ni kommer självklart kunna ta del av det snart!! Puss mina hjärtan, nu är jag faktiskt riktigt stressad. <3

//Hey guys! Thought I had all the time in the world this morning since I got up super early but time really went by fast. I’ve done all my laundry and packed my stuff for gothenburg, will soon be picked up and drive over there. Will be so much fin!! Amazing people, hotel in gbg and just a great weekend. Anyone coming to the fitness festival? :D There’s so much happening this month so I soon need to pinch myself, of course you will be able to be a part of it soon!! Hugs babes, I’m actually really stressed right now. <3

3 reaktioner på “FITNESS FESTIVAL”

Leave a Reply

Your email address will not be published.