DETAILS

janni-deler-red-jofama-jacket5F4A9773

Jofama jacket (here!) – full look tomorrow

Hej babes! Kom precis hem från ett supermysigt tjejkvälls-event, blev lite senare än jag trodde så nu måste jag sova. Ville bara visa vad jag hade på mig idag, älskar detaljerna på den här jackan men hela looken får ni imorgon istället. :-) Herreguuud ni är galna, kommer aldrig kunna välja en vinnare av kameran… Nu får ni sluta tävla haha! Nä, är alldeles för trött för att skriva något smart, vi hörs imorgon. Sov så gott finisar! <3

//Hey babes! Just got back home from a super cozy girls night-event, ended up a bit later than I expected so I need to get some sleep. Just wanted to show you the jacket I had on today, love the details but I will show you the full look tomorrow instead. :-) I’m way too tired to write something smart right now so I’ll talk to you tomorrow. Sleep tight lovelies! <3

6 reaktioner på “DETAILS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.