Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:27 | December 28, 2014

LEO TOUCH

janni-deler-leo-touchDSC_8064janni-deler-leo-touchDSC_8066janni-deler-leo-touchDSC_8073janni-deler-leo-touchDSC_8102janni-deler-leo-touchDSC_8090janni-deler-leo-touchDSC_8098janni-deler-leo-touchDSC_8081

RayBan glasses/ Lindex dress/ Janni for SA shop blazer (here!)/ My bag (here!)/ Bubbleroom shoes

Gårdagens look, ute vid vattnet. Körde på helsvart och leopard-detaljer, såklart… ;-) Suktade efter en liknande klänning från Stella McCartney för ett bra tag sen, men när jag såg att Lindex fått in en liknande så blev det ett köp. Tillsammans med min leo-väska och min kavaj så kändes det helrätt! Känns fortfarande sjukt att gå runt med saker som jag själv designat, en riktigt häftig känsla. Känns som jag sagt det förr men är faktiskt riktigt stolt över mig själv, något jag velat göra sen jag var liten och nu har jag äntligen gjort det. Nu rensar vi här hemma i huset, sjukt vad mycket man kan spara på sig i ett “sommarhus”. Hörs sen! <3

//Yesterdays’s look, by the water. Went for all black with some leo-details, of course… ;-) Wanted a similar dress from Stella McCartney a long time ago, but when I saw that Lindex had a similar one I just had to get it. Together with my leo-bag and my own blazer it felt great! Still feels pretty weird to walk around wearing things I’ve designed on my own, a super cool feeling. Think I’ve said that before but I’m actually really proud of myself, it’s something I’ve been wanting to do since I was little and now I finally have. Right now we’re cleaning out the house, crazy how much you can collect in a “summer house”. Talk to you later! <3


16 kommentarer16 kommentarer om “LEO TOUCH”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här