Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:11 | December 28, 2014

PURPLE GIFTS

janni-deler-purple-gifts-goldendreamsgenevaDSC_8020 janni-deler-purple-gifts-goldendreamsgenevaDSC_8026 copy janni-deler-purple-gifts-goldendreamsgenevaDSC_8027

Smelling candles and a phone to match it!

God morgon! Nu luktar det extra gott här hemma och jag kan fota bättre mobilbilder med min nya phonie. ;-) Mina underbara julklappar jag fick av Jon, älskar doft-grejer och min telefon håller jag ju i de flesta vakna timmarna om dygnet så en lite speciell är extra roligt. Är supernöjd! Telefonen är från Golden Dreams Geneva, man kan göra sin telefon med olika mönster och färger som man vill. Nu funderar jag och Jon på att göra samma med datorerna haha, vi båda är ju lite special… Söndag idag vilket betyder att det mesta är stängt, får se vad vi hittar på. Vad gör ni idag? Puss!

//Good morning! Now it smells extra good here and I can take better pics with my new phonie. ;-) My amazing gifts I got for Christmas from Jon, love smelling things and my phone is one thing I have in my hand most of my awaken hours so having a special one is a bit more fun. I’m so happy with them! The phone is from Golden Dreams Geneva, you can make you phone in different materials and colors as you like. Now me and Jon are thinking about making our computers as well haha, we’re both a bit special… Sunday today which means most of it is closed here, so we’ll see what to do. What are you guys up to today? Hugs!


9 kommentarer9 kommentarer om “PURPLE GIFTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men åh, älskar skalet!!

  Reply
 • Hej fina! Det är inget skal tyvärr, det är telefonen som är ombyggd så du inte tror att det finns att köpa… Men, man kan göra om sin telefon! Kram!

  Reply
 • Hej Janni!! Kan du inte lägga upp en liten film eller ett par bilder på en schysst makeup till nyår?? Jag är glad att jag hittade till din blogg det här året, du är grym!
  /Sofia

  Reply
 • Hej söta! Min plan är att filma sminkning nästa gång jag är i Sthlm, så kommer tyvärr inte hinna innan nyår… :-( Kan bara ett sätt att sminka på haha, så jag är inte rätt person att fråga. Tack för underbara ord, gör mig SÅ glad!! Kram <3

  Reply
 • Hey Janni, the gifts look wonderful! The phone is extraspecial as, if I understood correctly, no one else probably has a similar one! ps. Your new header look gorgeous!

  http://www.arcticvanilla.com/

  Reply
 • Thanks babe, I’m glad you like it! :D Hugs! <3

  Reply
 • Pimpade min dator med caseapp.se , du kan välja vilken bild du vill. :)

  Reply
 • Så fina presenter! Den nya headern är så fin :)

  Reply
 • Tack vad gullig du är! <3

  Reply