PURPLE GIFTS

janni-deler-purple-gifts-goldendreamsgenevaDSC_8020
janni-deler-purple-gifts-goldendreamsgenevaDSC_8026 copy
janni-deler-purple-gifts-goldendreamsgenevaDSC_8027

Smelling candles and a phone to match it!

God morgon! Nu luktar det extra gott här hemma och jag kan fota bättre mobilbilder med min nya phonie. ;-) Mina underbara julklappar jag fick av Jon, älskar doft-grejer och min telefon håller jag ju i de flesta vakna timmarna om dygnet så en lite speciell är extra roligt. Är supernöjd! Telefonen är från Golden Dreams Geneva, man kan göra sin telefon med olika mönster och färger som man vill. Nu funderar jag och Jon på att göra samma med datorerna haha, vi båda är ju lite special… Söndag idag vilket betyder att det mesta är stängt, får se vad vi hittar på. Vad gör ni idag? Puss!

//Good morning! Now it smells extra good here and I can take better pics with my new phonie. ;-) My amazing gifts I got for Christmas from Jon, love smelling things and my phone is one thing I have in my hand most of my awaken hours so having a special one is a bit more fun. I’m so happy with them! The phone is from Golden Dreams Geneva, you can make you phone in different materials and colors as you like. Now me and Jon are thinking about making our computers as well haha, we’re both a bit special… Sunday today which means most of it is closed here, so we’ll see what to do. What are you guys up to today? Hugs!

9 reaktioner på “PURPLE GIFTS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.